Stoiximan Super League

Το πριμ που έταξε ο Αλαφούζος

Το πριμ για την είσοδο στους ομίλους του Europa League, το οποίο υποσχέθηκε το Σάββατο ο Γιάννης Αλαφούζος στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτει η SportDay.

Πριμ για την είσοδο του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League υποσχέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος στην επίσκεψη που έκανε στην Παιανία το Σάββατο, όπως αποκαλύπτει σήμερα (19/03) η SportDay.

Την Κυριακή είχε γίνει γνωστό ότι ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έταξε πριμ που ξεπερνάει τις 350.000 ευρώ.

Σήμερα, όμως, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτει το ακριβές ποσό: κάθε ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει τη νέα σεζόν την ομάδα να μπει στους ομίλους του Europa League θα πάρει 30.000 ευρώ.

Οποιος φύγει στο τέλος της περιόδου (άρα δεν θα είναι στα προκριματικά) θα πάρει 15.000 ευρώ, εφόσον βέβαια η ομάδα καταφέρει να συμμετάσχει στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η νίκη του «τριφυλλιού» στους αγώνες με Πλατανιά, Πανιώνιο και Βέροια μέσα στο ΟΑΚΑ. Αν τελικά οι «πράσινοι» ισοβαθμήσουν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τότε θα υπάρξει αγώνας - μπαράζ, επειδή και τα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων είχαν λήξει ισόπαλα.

Τι έδειξε ο Φάμπρι στους παίκτες πριν τον ΠΑΟΚ

Απόσπασμα με προηγούμενους πανηγυρισμούς και μονομαχίες των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού έδειξε ο Φάμπρι στο βίντεο πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι εικόνες, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, συνοδεύονταν από μία ομιλία του Τζιν Χάκμαν στην ταινία «Hoosiers» (αναφέρεται σε κολεγιακή ομάδα μπάσκετ που κέρδισε το πρωτάθλημα της Ιντιάνα), όπου σε ρόλο προπονητή, έκανε ομιλία στα αποδυτήρια.

Το μήνυμα της ομιλίας είναι το εξής: «Ξεχάστε το κοινό, το γήπεδο, τις φανταχτερές στολές. Μη σκέφτεστε αν θα νικήσετε ή θα χάσετε τον αγώνα. Αν παίξετε όσο καλύτερα μπορείτε, δεν με νοιάζει τι θα λέει ο πίνακας στο τέλος του αγώνα. Στο δικό μου βιβλίο θα είστε νικητές!».

Στο Καραϊσκάκη ξανά ο Σο

Σε περίπου ένα μήνα θα αγωνιστεί ξανά με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Χαμπίμπ Σο, αφού θα χάσει και τα δύο προσεχή ματς των «πράσινων» με Πλατανιά και Πανιώνιο, λόγω καρτών!

Την ίδια ώρα, ο Πίντο έχει μία διάταση, αλλά θα είναι έτοιμος με Πλατανιά, όπως και ο Τοτσέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x