Euroleague

«Έτσι θα νικήσει ο Παναθηναϊκός τη Ρεάλ»

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος, που με τη νεοφώτιστη Κανάριας «άλωσε» τη Μαδρίτη, συμβουλεύει τον Παναθηναϊκό πώς να νικήσει τη Ρεάλ την Πέμπτη για την Ευρωλίγκα.

Ο ίδιος τα κατάφερε με τη φανέλα μιας μικρομεσαίας ομάδας. Και ξέρει τον τρόπο για να τα καταφέρει και ο Παναθηναϊκός. Ο Φώτης Λαμπρόπουλος, που αγωνίζεται στην Κανάριας, συμβουλεύει μέσω της SportDay τους «πράσινους» εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Οι νεοφώτιστοι στην ACB την Κυριακή επικράτησαν 96-83 της «βασίλισσας» και ο 29χρονος φόργουορντ θεωρεί εφικτό κάτι τέτοιο και για την ελληνική ομάδα.

«Ήταν τεράστια νίκη! Η Ρεάλ δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή της, κάτι που δεν έχει να κάνει με την απουσία του Ρούντι. Πονά η μέση του, αλλά πιστεύω πως θα παίξει με τον Παναθηναϊκό. Νικήσαμε, γιατί μας υποτίμησαν», τόνισε.

Τι συμβουλεύει την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη; «Να πιέσουν τα γκαρντ της Ρεάλ. Επίσης, η Ρεάλ δεν έχει Διαμαντίδη. Πλην του Μπέγκιτς, δεν έχει και ‘καθαρό’ σέντερ. Ο Μίροτιτς είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μόνο που προτιμά τα τρίποντα από το λόου ποστ. Και όταν είναι στο παρκέ, η Ρεάλ χάνει αρκετά στην άμυνά της. Κάτι που δεν ισχύει όταν είναι ο Σλότερ μέσα. Με τον Σλότερ όμως, χάνει στην επίθεση, γιατί δεν σουτάρει πολύ. Ο Ρέγες είναι αυτός που κάνει καλή δουλειά και στην άμυνα και στην επίθεση. Αν ο Παναθηναϊκός μείνει κοντά στο σκορ, όσο περνά η ώρα θα αυξάνεται η πίεση της Ρεάλ, που θα 'χει πολλά περισσότερα να χάσει από ένα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x