F1

Με τη Mercedes τα έβαλε ο Ρόσμπεργκ

Την πεποίθηση ότι θα μπορούσε να πάρει την πολ ποζίσιον στη Μαλαισία αν η Mercedes είχε επιλέξει άλλη στρατηγική εξέφρασε ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Απογοητευμένος από τη στρατηγική της Mercedes παρουσιάστηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών του δεύτερου γκραν πρι της σεζόν, στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας.

Ο Γερμανός πιλότος είχε πολύ καλό ρυθμό και τόνισε πως θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει την πολ ποζίσιον αν η ομάδα είχε επιλέξει να τον βάλει στα πιτ για να του «φορέσει» νέο σετ ελαστικών στον τελικό των κατατακτήριων δοκιμών.

«Πραγματικά είναι κρίμα. Ένιωθα πολύ καλά στο στεγνό και αδιαμφισβήτητα ήμουν ο πιο γρήγορος πιλότος, είχα το καλύτερο μονοθέσιο. Όμως ξαφνικά άρχισε να βρέχει, αλλά και πάλι δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την W04, μπορούσα να πάω γρήγορα. Ωστόσο, έγινε ένα μπέρδεμα με την στρατηγική. Την ώρα που όλοι μπήκαν για να βάλουν νέα γόμα, εγώ έμεινα έξω με κατεστραμμένα ελαστικά», ήταν τα λόγια του Ρόσμπεργκ, ο οποίος θα δει τα κόκκινα φώτα της εκκίνησης να σβήνουν από την έκτη θέση.

Από την άλλη, μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι ο Λιούις Χάμιλτον, δεδομένου ότι στον δεύτερο αγώνα του με την Mercedes θα εκκινήσει από τη δεύτερη σειρά του γκριντ.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την τέταρτη θέση, δεδομένων των συνθηκών. Το μονοθέσιο δεν ήταν κακό σε στεγνές συνθήκες, ωστόσο θα μπορούσε η ισορροπία να είναι καλύτερη . Κάναμε τους γύρους μας με τα χρησιμοποιημένα ελαστικά συγκριτικά με τους αντιπάλούς μας, ωστόσο ο ρυθμός μας ήταν καλός, δεν έχω παράπονο», δήλωσε ο Βρετανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x