F1

Μπριατόρε: «Αν υπήρχε αφεντικό με αρχ...α στη Red Bull...»

Ευθύνες έριξε στο αφεντικό της Red Bull o Φλάβιο Μπριατόρε για το περιστατικό που συνέβη στο γκραν πρι της Μαλαισίας μεταξύ Φέτελ και Γουέμπερ.

Την τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στη Red Bull, μετά το γκραν πρι της Μαλαισίας σχολίασε ο Φλάβιο Μπριατόρε.

Ο πρώην επικεφαλής της Renault τόνισε πως πλέον οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή σχέση.

Ακόμη, ανέφερε πως ο ίδιος νομίζει ότι το εν λόγω περιστατικό θα οδηγήσει εκτός ομάδας ενός εκ των δύο πιλότων, ενώ σχετικά με το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, τόνισε πως αν είχε τα... κότσια θα έπρεπε να πει στους πιλότους να αλλάξουν ξανά θέση.

«Νομίζω ότι πια δεν μπορούν να έχουν σχέσεις μεταξύ τους. Δεν νομίζω ότι πλέον τα πράγματα μπορεί να διορθωθούν. Και οι δύο είναι επαγγελματίες και στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα κερδίσουν γκραν πρι. Ωστόσο, θεωρώ αδύνατο πια ο Μαρκ να βοηθήσει τον Φέτελ ή το αντίστροφο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο εχθροί σε μία ομάδα και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στη Ferrari», ήταν τα λόγια του Μπριατόρε, για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως ένας εκ των δύο πιλότων δεν θα βρίσκεται στη Red Bull την επόμενη σεζόν.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ή ο Φέτελ, ή ο Γουέμπερ θα φύγει από την Red Bull την επόμενη σεζόν. Ήδη υπήρχαν προβλήματα από την περσινή σεζόν. Το περιστατικό στη Σεπάνγκ έδειξε πως ο Φέτελ είναι το αφεντικό της ομάδας. Αν υπήρχε ένα αφεντικό με αρχ…α , θα έπρεπε να αλλάξει ξανά τις θέσεις τους ξανά».

Ο Μπριατόρε δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ισορροπία των σχέσεων των ισχυρών ανδρών μέσα στην ομάδα, σχολιάζοντας αρνητικά το γεγονός ότι ο Κρίστιαν Χόρνερ δεν βρέθηκε στο βάθρο της Μαλαισίας, εκεί όπου η Red Bull έκανε το ένα-δύο.

«Το γεγονός ότι ο Χόρνερ δεν βρέθηκε στο βάθρο μετά την επιτυχία της ομάδας του, δείχνει την αδυναμία του συγκριτικά με τους άλλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x