Μαχητικά Αθλήματα

Αγώνας-φωτιά!

Έγινε γνωστό το πρώτο ζευγάρι, που θα διεκδικήσει εκτός από τη νίκη, το βραβείο του καλύτερου Έλληνα fighter για το 2013 κι ένα υψηλό χρηματικό έπαθλο.

Μετά από την πρώτη φάση της ψηφοφορίας για την επιλογή των 5 ζευγαριών του Best Fighter of the Year, έκλεισε ο πρώτος αγώνας-φωτιά της διοργάνωσης.

Αντίπαλοι ο Νίκος Παπαδημητρίου (Budo Gym) και ο Μελέτης Κακουμπάβας (Tsalas Team) δύο από τα τοπ ονόματα του εγχώριου kickboxing στην κατηγορία των 70 κιλών.

Στην πρώτη και μοναδική τους επαγγελματική κόντρα -στο πλαίσιο του It’s Showtime in Athens- είχε επικρατήσει ο Παπαδημητρίου. Στη δεύτερη ποιος;

Τι είναι το Best Fighter

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα εγχώρια δεδομένα, η διοργάνωση Best Fighter of the Year ξεκινά το 2013 από την Θεσσαλονίκη, με σκοπό την ανάδειξη του κορυφαίου Έλληνα fighter της χρονιάς.

Το πρώτο event είναι προγραμματισμένο για τον ερχόμενο Νοέμβριο, με τη συμμετοχή δέκα κορυφαίων αθλητών και συνολικό έπαθλο για τους διαγωνιζόμενους 30.000 ευρώ.

Τα ζευγάρια καθορίζονται σε ένα μεγάλο βαθμό από τον κόσμο μέσω του info@bestfighter.gr όπου μπορεί ο καθένας να κάνει τη δική του επιλογή για τα πέντε ζευγάρια που θα διεκδικήσουν τη δόξα του μεγάλου νικητή κι ένα υψηλό χρηματικό έπαθλο.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x