Ελλάδα

Καλάθης: «Ακόμη ακούω τις φωνές του Ομπράντοβιτς»

Οι φωνές του Ζέλικο Ομπράντοβιτς… συντροφεύουν ακόμη τον Νικ Καλάθη, που «βλέπει» την κατάκτηση του Eurocup με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Οι κατσάδες που άκουγε συχνά-πυκνά από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό έκαναν καλύτερο παίκτη τον Νικ Καλάθη, όπως εξομολογείται ο ίδιος στο «Βήμα της Κυριακής».

«Ακόμη "ακούω" τις φωνές του κόουτς Ομπράντοβιτς να μου λέει τι να κάνω. Οι συμβουλές του θα με συντροφεύουν όχι μόνο στο Σαρλερουά αλλά για πάντα», τόνισε ο ομογενής γκαρντ, που στοχεύει στην κατάκτηση του Eurocup με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στον τελικό του Βελγίου απέναντι στην Μπιλμπάο.

«Ο σύλλογος μου έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για το χτίσιμο αυτής της ομάδας και φυσιολογικά η διοίκηση περιμένει από μας να κατακτήσουμε το τρόπαιο στο Σαρλερουά. Θεωρώ ότι έχουμε πάρα πολύ ισχυρή ομάδα, η οποία αξίζει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη Ευρωλίγκα, αλλά οι πιθανότητες είναι 50%50% από τη στιγμή που θα έχουμε απέναντι μας μια εξαιρετική ομάδα, στην οποία αγωνίζονται τα φιλαράκια μου στην Εθνική Ελλάδας και ειδικά ο Ζήσης, με τον οποίο επικοινωνούμε τακτικά. Θεωρώ ότι θα γίνει μάχη και ομολογώ ότι η επιστροφή στην Ευρωλίγκα αποτελεί τεράστιο προσωπικό στοίχημα καθώς υπήρξαν στιγμές που έχω αναρωτηθεί αν έπραξα ορθώς που επέλεξα να αγωνιστώ στο Eurocup».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x