Stoiximan Super League

«Σενάριο» για Ολυμπιακό και Καμαρά

Την περίπτωση του Αμπντούλ Καμαρά φέρονται να εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Τζεμπούρ και τον Αμπντούν, όμως ο ΠΑΟΚ διατηρεί οψιόν για την αγορά του.

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί από χθες το βράδυ πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αμπντούλ Καμαρά!

Ο 23χρονος εξτρέμ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στο χθεσινό ντέρμπι (0-0) με τους πρωταθλητές, οι οποίοι φέρονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Αυτή τη στιγμή ο διεθνής άσος από τη Γουινέα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον «Δικέφαλο του Βορρά» από τη Σοσό και μέχρι στιγμής οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με τη γαλλική ομάδα για την αγορά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ασπρόμαυροι» διατηρούν οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ και έχουν προτεραιότητα έναντι των ενδιαφερόμενων ομάδων που πιθανότατα εξετάζουν την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Ο Καμαρά έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ραφίκ Τζεμπούρ και τον Τζαμέλ Αμπντούν, τον Καρίμ Ακλίλ.

Ο εν λόγω ατζέντης βρέθηκε χθες στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το ντέρμπι των δύο ομάδων και φέρεται να πρότεινε τον συγκεκριμένο παίκτη στη διοίκηση των Πειραιωτών.

Όπως είναι γνωστό, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που να πατάει περιοχή, στη θέση δηλαδή που παίζει ο Καμάρα.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν σχολίασαν τη συγκεκριμένη φημολογία και δεν ήθελαν τοποθετηθούν επί του ζητήματος.

Πάντως, στον Ολυμπιακό έχουν σχηματίσει καλή άποψη για τον παίκτη και ίσως παίζει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι ο Ακλίλ συνεργάζεται με τους Τζεμπούρ και Αμπντούν.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x