Stoiximan Super League

Τα είπαν για… έξι στην ΑΕΚ

Σε καλό κλίμα -και με δεδομένη τη διάθεση της ΑΕΚ να τους κρατήσει- έγινε η συνάντηση των μάνατζερ έξι παικτών της «Ένωσης» με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Τι ισχύει στην περίπτωση καθενός απ’ αυτούς.

Τις προθέσεις της ΑΕΚ απέναντι σε έξι ακόμα παίκτες του περσινού ρόστερ διεμήνυσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί με τους μάνατζερ Γιάννη Ευαγγελόπουλο και Ντίνο Διαμαντόπουλο, ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή της «Ένωσης» εξέφρασε την πρόθεση του συλλόγου να κρατήσει και τους έξι παίκτες που εκπροσωπούν.

Δηλαδή τους Παύλο Μητρόπουλο, Βαλεντίνο Βλάχο, Μιχάλη Παυλή, Χρήστο Αρκούδα, Γιάννη Καραλή και Αινεία Καλογέρη. Με εξαίρεση λοιπόν τον Αρκούδα -για τον οποίο υπάρχει επίσης καλό κλίμα αλλά το θέμα του θα συζητηθεί ξανά λόγω της τιμωρίας του ως τον Νοέμβρη- στους υπόλοιπους έγιναν κανονικά προτάσεις παραμονής.

Όσο για τις απαντήσεις τους, αυτές εξαρτώνται από διαφορετικά δεδομένα σε κάθε περίπτωση.

Κι αυτό διότι είναι γεγονός πως ο Βλάχος δίνει προτεραιότητα στο να βρει ομάδα στο εξωτερικό, για τον Μητρόπουλο (ανεξάρτητα απ’ την επιθυμία του να παραμείνει) θα πρέπει να βρεθεί άκρη και με τον Παναιτωλικό, ενώ οι υπόλοιποι (Παυλής, Καραλής, Καλογέρης) έχουν εκφράσει ήδη την πρόθεση να μείνουν, αλλά προτάσεις με ορίζοντα χρόνου (4-5 χρόνια) έχουν γίνει μόνο στους δυο τελευταίους.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x