Ελλάδα

Διαγωνισμός για το EURO 2020

Τη διενέργεια διαγωνισμού ενδιαφέροντος για την επιλογή εταιρείας, που θα αναλάβει την εκπόνηση του φακέλου υποψηφιότητας, για την ανάληψη αγώνων της τελικής φάσης του EURO 2020, αποφάσισε η ΕΠΟ.

Η απόφαση για την υποβολή υποψηφιότητας ανάληψης αγώνων της τελικής φάσης του EURO 2020 ήταν ειλημμένη, αφού υπήρχε και το «πράσινο φως» από την ελληνική κυβέρνηση. Στη σημερινή (11/09) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, επρόκειτο να υπάρξει και η τελική έγκριση από τους συμβούλους.

Αυτό συνέβη και στη συνέχεια αποφασίστηκε να διενεργηθεί διαγωνισμός-πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή εταιρείας, που θα αναλάβει την εκπόνηση του φακέλου υποψηφιότητας. Αύριο (12/09) είναι η καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση ενδιαφέροντος από τις υποψήφιες χώρες.

Οι υποψηφιότητες για το EURO 2020 θα επικυρωθούν από την UEFA στο επόμενο Δ.Σ. της εκτελεστικής γραμματείας υπό τον Μισέλ Πλατινί στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας στις 19-20 Σεπτεμβρίου, ενώ οι υποψήφιες χώρες πρέπει να καταθέσουν τον φάκελό τους μέχρι τον Απρίλιο του 2014.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x