Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ…νε» (video)

Μια απίστευτη δήλωση έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε μια αδιανόητη ατάκα για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία.

Εκτός εαυτού μετά το τέλος του τρίτου τελικού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει καν το παιχνίδι, λόγω της υπεράριθμης αποστολής του Ολυμπιακού.

Εκείνο που άφησε άναυδους ωστόσο τους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά και τους τηλεθεατές ήταν η δήλωσή «εγώ δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ…νε μέσα».

Αναλυτικά:

«Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά μ’ ένα δίλημμα που μας έβαλε ο κ. Σχινάς ή να ξεκινήσει ή να μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς. 22 άτομα επιτρέπονται από μια φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή. Σήμερα ήρθαν 29 από τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητάει την επανάληψη του αγώνα. Στο αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Και αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, στον κ. Κορομηλά και στον κ. Ψαριανό, είναι ότι εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γ… μες το γήπεδο. Αυτό που έγινε σήμερα θα το βρούνε μπροστά τους».
.


Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου από MotionCrew

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x