Stoiximan Super League

Με τις… ευλογίες του Αναστασιάδη

Ιδιαίτερα θετικός για την απόκτηση του Μιχάλη Σηφάκη, από τη στιγμή που ο Σαρλ Ιτάνζ επιθυμεί να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, εμφανίζεται ο Άγγελος Αναστασιάδης. Πώς προέκυψε το… φλερτ με τον Αμπντούν.

Στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μιχάλη Σηφάκη, από τη στιγμή που ο Σαρλ Ιτάντζ είναι δεδομένο ότι θέλει να αποχωρήσει από τον «Δικεφάλο του Βορρά».

Από την πλευρά του, ο Αγγελος Αναστασιάδης παρουσιάζεται ιδιαίτερα θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο και, σύμφωνα με τη SportDay, οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση στην πλευρά του Κρητικού τερματοφύλακα πριν από δύο περίπου εβδομάδες.

Πλέον στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι σε αναμονή της απάντησης του διεθνούς άσου, αφού εκείνος περιμένει μήπως προκύψει κάποια πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού. Μάλιστα, το κασέ του 30χρονο γκολκίπερ είναι στα πλαίσια που έχουν θέσει στον ΠΑΟΚ, αφού δεν υπερβαίνει τις 170.00 ετησίως.

Πάντως, η εφημερίδα αναφέρει πως αν δεν προκύψει τελικά συμφωνία με τον Σηφάκη, υπάρχει και η περίπτωση του Αλέξανδρου Τζόρβα, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σημειωθεί έκπληξη σε αυτή την υπόθεση.

Το ενδιαφέρον για τον Αμπντούν

Το τελευταίο διάστημα στον «Δικέφαλο του Βορρά» έψαχναν έναν παίκτη που θα καλύψει το κενό που υπήρχε στα άκρα της επίθεσης μετά την αποχώρηση του Μίροσλαβ Στόχ. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι θα είναι ένας παίκτης που δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα προέκυψε η περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος δεσμεύεται για άλλα δύο χρόνια με συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ, προέκυψε μετά το… ενδιαφέρον του Γιώργου Δώνη, ο οποίος ήθελε να τον πάρει «πακέτο» στον ΑΠΟΕΛ μαζί με τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ωστόσο, η υπόθεση παρουσίαζε δυσκολίες και έτσι πήρε μόνο τον διεθνή επιθετικό. Ο Αμπντούν δεν υπολογίζεται στον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιο του και οι Θεσσαλονικείς εκτιμούν ότι διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνουν για να δυναμώσει προσφέρει λύσεις στην επίθεση.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εντοπίσει δύο κεντρικούς αμυντικούς εγνωσμένης αξίας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας εκτιμάται ότι θα έχει έρθει σε συμφωνία με έναν εκ των δύο, ο οποίος συμπεριληφθεί στην αποστολή για τους αγώνες με τη Ζίμπρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x