Ευρώπη

Από Λαβρίνοβιτς σε… Λαβρίνοβιτς

Χάνει τον έναν, πάει στον άλλο. Ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες και η Ρέτζιο Εμίλια βλέπει στον αδερφό του, Κσιστόφ τον αντικαταστάτη του. Δείτε τους αριθμούς του.

Εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες θα μείνει ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς, λόγω χειρουργείου στο χέρι και η Ρέτζιο Εμίλια ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Τοπικό δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα πως θέλει κάτι… ίδιο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Gazzetta di Reggio» αποκαλύπτει πως ο ιταλικός σύλλογος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του δίδυμου αδερφού του, Κσιστόφ, τονίζοντας πως εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με την περίπτωσή του.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το εν λόγω deal μάλιστα, για τους δύο σέντερ θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα συνυπάρξουν -πέρα από την εθνική Λιθουανίας- μετά από την Αλίτα Αλίτους (1996-2002), Ούνιξ Καζάν (2006-2007) και την Ζαλγκίρις Κάουνας (2012-2013).

Υπενθυμίζεται πως κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν, ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς ξεκίνησε την χρονιά στην Ζαλγκίρις, για να ολοκληρώσει στην Βαλένθια, από την οποία έμεινε κι ελεύθερος.

Για την Ευρωλίγκα είχε μέσο όρο 7.2 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο πρόσθεσε συνολικά 2.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x