Ευρώπη

Επίσημο: Στον πάγκο της Παρτίζαν για δύο ακόμα χρόνια ο Ομπράντοβιτς

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για δύο ακόμα σεζόν, ανακοίνωσε η Παρτίζαν!

Στον πάγκο της Παρτίζαν για δύο ακόμα χρόνια ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς!

Όπως ανακοινώθηκε από τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου, ο πολύπειρος Σέρβος προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική τους ηγεσία, όπου βρίσκεται από το 2021!



Η ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, δήλωσε: «Ανακοινώνουμε ότι ο Ομπράντοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο ακόμα σεζόν. Συγχαίρω τον Ζέλικο και όλους τους παίκτες της Παρτίζαν, έχουμε μπροστά μας μια σπουδαία περίοδο. Έχουμε δουλέψει πολύ για την εξέλιξη και την ανάπτυξη της ομάδας. Είναι μια συλλογική προσπάθεια. Ο κόσμος κρίνει την επιτυχία μόνο από τους τίτλους. Κατακτήσαμε την Αδριατική Λίγκα πέρσι, αυτό ήταν μια μεγάλη επιτυχία», ενώ ο Ομπράντοβιτς από πλευράς του ανέφερε:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Η ανανέωση ήταν επιθυμία όλων των πλευρών. Όλοι γνωρίζουν ότι λατρεύω που βρίσκομαι στην Παρτίζαν. Ευχαριστώ τους πάντες στην ομάδα και περισσότερο τη διοίκηση, η οποία κάνει το καλύτερο δυνατό για να είμαστε επιτυχημένοι. Και φυσικά αδύνατο να αφήσω εκτός εκείνους για τους οποίους γίνονται όλα αυτά, τους φιλάθλους μας. Αυτοί μας δίνουν το κίνητρο».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x