Stoiximan Super League

Λίγο καιρό ξαποσταίνει…

Επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα για τη Βέροια μετά από περίπου ενάμιση μήνα, επικρατώντας 2-0 του Πλατανιά για τη 13η αγωνιστική. Παραμένουν «άσφαιροι» οι φιλοξενούμενοι που είχαν δύο δοκάρια.

Σε επαφή με τις πρώτες θέσεις της Super League παρέμεινε η Βέροια, καθώς νίκησε με 2-0 τον Πλατανιά για τη 13η αγωνιστική, χάρη σε γκολ των Μπαλάφα (9’), Κάμπορα (60’) και πήρε τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά από περίπου ενάμιση.

Βεβαίως έπαιξε ρόλο σε αυτό και η διακοπή λόγω Εθνικής και αναβολών μετά το χτύπημα στον Ζωγράφο, αλλά με βάση το πολύ καλό ξεκίνημα της στη σεζόν ήταν… πολύ.

Η τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα, πριν από αυτό το ματς ήταν στις 19 Οκτωβρίου, όταν και είχε έρθει 2-1 με τον Λεβαδειακό. Από εκεί και πέρα έκανε τρεις ισοπαλίες (Πανιώνιο εντός, Εργοτέλη-Ατρόμητο εκτός) και δύο ήττες (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκό εκτός). Ενδιάμεσα είχε φύγει με το 2-0 από το Παγκρήτιο, αντιμετωπίζοντας τον Εργοτέλη για το Κύπελλο.

Από την άλλη η ομάδα των Χανίων έχει να δει χαρά από τις 26 Οκτωβρίου, όταν επικράτησε 2-1 στην Κέρκυρα. Από τότε έχει τρεις ισοπαλίες (ΠΑΣ Γιάννινα εντός, Λεβαδειακό-Καλλονή εκτός) και δύο ήττες (Εργοτέλη, Πανθρακικό εντός), ενώ μετρούν πέντε ματς χωρίς να έχουν σημειώσει γκολ.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Super League.

Το ματς



Το «ζουμί» της αναμέτρησης είναι ότι η Βέροια εκτός από τα γκολ που έβαλε, είχε και τις περισσότερες ευκαιρίες στην αναμέτρηση, αλλά και τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν λιγότερες φάσεις μεν, πιο κλασσικές δε. Σε αυτές μέσα είναι σίγουρα η διπλή ευκαιρία του Μιλούνοβιτς στο 58’, που νικήθηκε αρχικά από τον Καντιμοίρη αρχικά και από το δοκάρι στη συνέχεια. Αυτό ήταν το πρώτο του ξέσπασμα στο παιχνίδι και ως αποτέλεσμα είχε να δεχθεί και δεύτερο τέρμα.

inner

Η Βέροια έως τότε εκτός των τερμάτων που είχε πετύχει, γενικότερα ήταν αυτή που απειλούσε και είχε τον έλεγχο του ματς. Θα μπορούσε μάλιστα να διπλασιάσει τα τέρματα πιο νωρίς, αλλά στις φάσεις που έκανε δεν τις τελείωσαν καλά οι παίκτες της.

Ο Πλατανιάς ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση από το 70’ και μετά, αλλά φάνηκε πως ήταν πολύ αργά πλέον, έχοντας να καλύψει δύο γκολ διαφορά για να μη φύγει με άδεια χέρια από το γήπεδο. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το ότι δεν είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς στο 78’ είχε δεύτερο δοκάρι, με τον Γιακουμάκη να το πετυχαίνει αυτή τη φορά. Βοήθησαν πολύ οι αλλαγές του Χριστόπουλου.

inner

Εκτός από τα δοκάρια ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξε και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι άργησαν πάρα πολύ να... μπουν στη μάχη και θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει νωρίτερα το ματς οι γηπεδούχοι.






Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Βέρτζος (69' Όστοιτς), Καλί, Αμαραντίδης, Μπαλάφας, Βάσκες (65' Βεργώνης), Καλτσάς, Κάμπορα, Ντουμίτρου, Μπαργκάν (60' Μπεν), Τζινάρ.

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος (65' Γιακουμάκης), Δημήτρης, Τόρες, Μπανανά, Μαχαμάτ, Ζαραδούκας, Φιγκέιρα (50' Τσουράκης), Τετέ, Μιλούνοβιτς (75' Γκόμες), Κουλιμπαλί.

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης, και βοηθοί οι Χρήστος Ακρίβος, Χασάν Κούλα.

Τέταρτος Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

Κίτρινες: Βέρτζος (40')-Τετέ (59'), Ζαραδούκας (72').


Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x