Λάμπρος Γκαραγκάνης

Δοκιμασία πρωτιάς για τη Βόλφσμπουργκ!

Έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρον τις απώλειες βαθμών των υπολοίπων ομάδων που κυνηγούν την πρωτιά, αλλά και η δική της απόδοση στέφεται με επιτυχία. Η Βόλφσμπουργκ δείχνει ικανή να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στη φετινή Μπουντεσλίγκα! Το ζήτημα από εδώ και μπρος είναι αν θ΄ αντέξει η ομάδα του Έρικ Γκέρετς στην πίεση της πρωτιάς. Πρώτο μεγάλο κρας τεστ για τους «πράσινους» είναι η έξοδος στο Μόναχο για την αναμέτρηση με την Μπάγερν, για την δέκατη (εμβόλιμη) αγωνιστική.

Η παράδοση για το σύλλογο της «Φολκσβάγκεν» δεν είναι και ιδιαίτερα καλή στο «Ολίμπια Στάντιον», μιας και από το 1997 μετρά ήττες (οι περισσότερες από αυτές βαριές), ενώ μόλις μία φορά πήρε ισοπαλία και με εντυπωσιακό τρόπο μάλιστα (8 Δεκεμβρίου 2001: 3-3)! Η Βόλφσμπουργκ δεν έχει ακόμη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ το εκτός έδρας ρεκόρ της είναι κάλλιστο (τρεις νίκες-μία ήττα). Η Μπάγερν πέρασε το Σάββατο από το Ρόστοκ και δεν πρέπει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στο παιχνίδι της Τρίτης.

Βλέπετε η Σάλκε συνόδευσε το πρώτο της εκτός έδρας γκολ μ΄ ένα μεγαλοπρεπές 0-1 στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας κι άλλη απώλεια στο «σπίτι» της δεν πρέπει να υπολογίζετε από τον Φέλιξ Μάγκατ και τους παίκτες του. Στην προκειμένη περίπτωση το στοιχείο αυτό υπερισχύει της καλής φόρμας του Αντρές Ντ΄ Αλεσάντρο, του Μάρτιν Πετρόφ, του Τιάμ, του Κλίμοβιτς και των υπολοίπων πρωτοπόρων. Στα υπόλοιπα, όσο… καυτό και να είναι το «Νιου Ντεν», όσο καλή και σταθερή παρουσιάζεται η Μίλγουολ, τη χωρίζει μία κατηγορία από τη Λίβερπουλ, που φέτος έχει στοιχεία διαφορετικά στο παιχνίδι της σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Οι δύο ομάδες συναντώνται για το αγγλικό Λιγκ Καπ.

Όσον αφορά το μεγάλο παιχνίδι για τη δεύτερη κατηγορία του αυστριακού πρωταθλήματος μεταξύ της Κάπφενμπεργκ και την Αούστρια Λουστενάου κι εδώ υπάρχει φαβορί και είναι οι γηπεδούχοι, που στο «Φραντς Φάκετε Στάντιον» είναι ανώτεροι από όλες τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Οι προτάσεις μας:

Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ 1 1.55 Eurobet
Μίλγουολ-Λίβερπουλ 2 1.60 Victor
Κάπφενμπεργκ-Αούστρια Λουστενάου 1 2.20 Interwetten

Από τα ματς των άλλων διοργανώσεων που διεξάγονται σήμερα καλά σημεία είναι η ισοπαλία στο Καρλσρούη-Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ από τη Serie B Τζένοα, Τορίνο και Αλμπινολέφε έχουν καλές πιθανότητες για επικράτηση.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x