Προτεινόμενα

Δεν γίνεται ο ιππόδρομος YORK να έχουν έπαθλα ακόμα και τα 220.000 ευρώ και εμείς να μείνουμε εκτός

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, να σας ενημερώσουμε πως το Σάββατο 20/5/2017 έχουμε ένα εξαιρετικό Ελληνικό πρόγραμμα 7 διαδρομών στο Μαρκόπουλο με ώρα έναρξης τις 16:30.

Οι αποδόσεις στην τελευταία Ελληνική συγκέντρωση ήταν κάτι παραπάνω από ‘’πλούσια σε αποδόσεις’’ για τους παίκτες με αποκορύφωμα το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (δηλαδή να βρούμε τους 6 νικητές ίππους σε προκαθορισμένες διαδρομές) σε όποιον στοιχμάτισε σωστά, με κόστος στοιχήματος το 1 ευρώ, έδωσε απόδοση τα 12.500€

Με 26 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 18/5/17 το κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ. Συμμετέχουν και οι τρεις ''γνωστές χώρες πια'', δηλαδή Ν. Αφρική, Γαλλία και Αγγλία με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες!

Τα φώτα της ημέρας πέφτουν στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του YORK αφού εκεί διεξάγονται οι πιο ποιοτικές διαδρομές της ημέρας! Βλέπουμε πολύ υψηλά έπαθλα για τον νικητή ίππο που φτάνουν ακόμα και τις 220.000 ευρώ!

Όπως κάθε μέρα, θα χωρίσουμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις εδώ σε 2 ζώνες, την μεσημεριανή και την απογευματινή! Στην μεσημεριανή μας ζώνη μέχρι στιγμής έχουμε περάσει ένα από τα δυο προγνωστικά μας με απόδοση 11,50 φορές επάνω τα χρήματα μας, ενώ εκκρεμεί ακόμα μια διαδρομή!

Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί τώρα και πάμε να δούμε τις προτάσεις μας για τις βραδινές ιπποδρομίες από την Αγγλία και τον ιππόδρομο του NEWMARKET.

Με κωδικό ιπποδρομίας 034 και ώρα έναρξης τις 21:25 προτείνουμε παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 4 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 5-7-6.

Με κωδικό ιπποδρομίας 035 και ώρα έναρξης τις 22:00 προτείνουμε παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Εδώ θα κάνουμε δυο επιλογές για τον νικητή μιας και είναι δύσκολη διαδρομή με αρκετά ενδεδειγμένα άλογα!

Επιλέγουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 3 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-7-1. Και για κάλυψη στο παιχνίδι μας, επιλέγουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 3-7-1.

Kαλή τύχη στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x