Προτεινόμενα

Γαλλία και Αγγλία έχουν την μερίδα του λέοντος στο ιπποδρομιακό κουπόνι!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, να κάνουμε μια αναφορά στην Ελληνική συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο το Σάββατο 27/5/2017 των έξι ιπποδρομιών, η οποία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον με το τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6!

Δυο γυναίκες τα έκαναν όλα στην τελευταία Ελληνική συγκέντρωση! Το περασμένο Σάββατο οι κυρίες ΣΕΤΑΪ και ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (όχι η γνωστή…) κερδίζοντας στην δεύτερη και την πέμπτη ιπποδρομία του προγράμματος αντίστοιχα, δημιούργησαν τις μεγάλες εκπλήξεις που πέρα από τις τεράστιες αποδόσεις που έδωσαν σε άλλα είδη του στοιχήματος, είχε ως αποτέλεσμα το δημοφιλέστατο παιχνίδι του ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 να κάνει τζακ-ποτ!

Ήδη μέσα στον κουμπαρά υπάρχουν 23.000€ και με το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχει το Σάββατο 27/5/2017 αναμένεται μαζί και με το νέο παιχνίδι που θα γίνει, να ξεπεράσει τα 60.000€ και μιλάω πάντα για αυτά που θα μοιράσει η εταιρία! Οι φίλοι των ιπποδρομιών λοιπόν δεν πρέπει με τίποτα να χάσουν αυτή την συγκέντρωση είτε ως επισκέπτες στον ιππόδρομο μέσα, είτε ως θαμώνες ενός πρακτορείου του ΟΠΑΠ ΑΕ και στοιχηματίζοντας από εκεί!

Με 25 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 25/5/2017 το κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ που ουσιαστικά ''το μοιράζονται'' η Αγγλία και η Γαλλία ενώ σήμερα η Ν. Αφρική έχει ένα μερτικό με μόλις τρεις ιπποδρομίες!

Και η Γαλλία και η Αγγλία παρουσιάζονται με κάποιες διαδρομές αρκετά ποιοτικές και με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους ενώ σε αρκετές διαδρομές δεν ξεχωρίζουν μακράν φαβορί άλογα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πηγαίνει σε αρκετούς ίππους! Στοιχηματικά αυτό μπορεί να δυσκολεύει τους παίκτες, όμως προμηνύει και μεγάλες αποδόσεις!

Ατραξιόν της ημέρας θεωρώ πως είναι η ιπποδρομία από την Γαλλία με κωδικό 029 (Έναρξη στις 19:30) και με διαδρομή που δεν βλέπουμε πολύ συχνά -CROSS-κάτι σαν ανώμαλος δρόμος με όρους στίβου, με έπαθλο τα 112.000 ευρώ και στην απόσταση των 7.700 μέτρων! Δεν ξέρω αν θα θελήσει κανείς να στοιχηματίσει εδώ, σίγουρα όμως μιλάμε για ένα μοναδικό θέαμα που αξίζει να το δείτε!

Όπως πάντα χωρίζουμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις σε μεσημερινή-απογευματινή ζώνη, και σε απογευματινή-βραδινή ζώνη! Πάρτε στυλό και χαρτί λοιπόν ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις μας για την δεύτερη ζώνη!

Είμαστε στην Αγγλία με κωδικό διαδρομής 032 και με ώρα έναρξης τις 21:05. Επιλέγουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή τον νικητή απλά
της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή λοιπόν έναν εκ των ίππων με αριθμό 2-4-1 κυνηγώντας μια απόδοση τουλάχιστον 4 φορές επάνω των χρημάτων μας!

Παραμένουμε Αγγλία με κωδικό διαδρομής 033 και με ώρα έναρξης τις 21:35. Επιλέγουμε το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 7-5-3. Εδώ κυνηγάμε μια απόδοση τουλάχιστον 6 φορές επάνω εάν μας δικαιώσει η επιλογή μας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x