Προτεινόμενα

Για τους βραδινούς τύπους μία ιπποδρομιακή πρόταση από την Αγγλία

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, πάμε να δούμε μια ανακοίνωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤO ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Το Σάββατο 22 Απριλίου με ώρα έναρξης τις 13.30, θα διεξαχθεί η 19η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους που περιλαμβάνει 7 ιπποδρομίες, στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 12:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 18:00.


Με 26 ιπποδρομίες παρουσιάστηκε το σημερινό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ και όπως είπαμε και στην προηγούμενη σύνδεση μας, οι πιο ποιοτικές διαδρομές αφορούν την Αγγλία και την Γαλλία, τουλάχιστον όσον αφορά τα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους!

Οι μεγάλες αποδόσεις πάντως και μέχρι στιγμής, έχουν έρθει από το πρόγραμμα της Ν. Αφρικής! Στην ιπποδρομία με κωδικό 018 όποιος μάντεψε σωστά το παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (δηλαδή την άφιξη των 4 πρώτων ίππων με ακριβή σειρά) με ποσό στοιχηματισμού του 1 ευρώ, κέρδισε το ποσό των 4.107 ευρώ!

Στην ίδια διαδρομή, όποιος μάντεψε σωστά στο παιχνίδι του ΤΡΙΚΑΣΤ (δηλαδή την άφιξη των 3 πρώτων ίππων με ακριβή σειρά) με ποσό στοιχηματισμού του 1 ευρώ, κέρδισε το ποσό των 1.125 ευρώ!

Και από εμάς εδώ όμως, πιστεύω δεν πρέπει να μείνατε παραπονούμενοι! Η πρόταση μας για το ΣΥΝΘΕΤΟ (να βρούμε δηλαδή τους νικητές ίππους δυο διαδοχικών ιπποδρομιών) ‘’πέρασε’’ και μάλιστα με απόδοση 10 ευρώ στο 1 ευρώ στοιχηματισμού!

Για τους ‘’βραδινούς τύπους’’ τώρα, έχουμε μια πρόταση ιπποδρομιακή από την Αγγλία με κωδικό διαδρομής 035 και με ώρα έναρξης τις 21:20. Επιλέγουμε το παιχνίδι του ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 4 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-5-6.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x