Προτεινόμενα

Σούπερ πρόγραμμα και αυτό το Σάββατο στο Μαρκόπουλο - Ιπποδρομίες κάθε Παρασκευή τη θερινή περίοδο

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Σούπερ πρόγραμμα και αυτό το Σάββατο στο Μαρκόπουλο - Ιπποδρομίες κάθε Παρασκευή για τη θερινή περίοδο

Θέαμα υψηλού επιπέδου στους λάτρεις των ιπποδρομιών προσφέρει και αυτή την εβδομάδα η Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ.

Το Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017, θα πραγματοποιηθεί στο Μαρκόπουλο η δεύτερη σπουδαιότερη ιπποδρομία της χρονιάς, το ΚΡΙΤΗΡΙΟ 3ετών, στα 1.575 μέτρα και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η ανάδειξη του καλύτερου 3ετούς ίππου στο μίλι. Επιπλέον, θα διεξαχθεί και η πρώτη κούρσα 1.000 μέτρων, που θα εγκαινιάσει το καινούργιο δεύτερο Φώτο Φίνις στο ιπποδρόμιο.

Οι μεγάλοι νικητές της προηγούμενης εβδομάδας

Και στην προηγούμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, οι ιπποδρομίες μοίρασαν στους νικητές μεγάλα κέρδη, με αποκορύφωμα το ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη των νικητών σε 6 ελληνικές ιπποδρομίες). Συγκεκριμένα, η απόδοση στο ευρώ για το ΣΚΟΡ 6 ήταν 3.395 ευρώ.

Ιπποδρομίες κάθε Παρασκευή για το καλοκαίρι

Οι ελληνικές ιπποδρομίες ξεκινούν αύριο στις 16:30. Από τις 16 Ιουνίου και για ολόκληρη τη θερινή περίοδο θα διεξάγονται κάθε Παρασκευή.
Το ιπποδρομιακό στοίχημα, εκτός από τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, διατίθεται και σε περισσότερα από 1.000 επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Με 26 ιπποδρομίες υποδέχεται την 2/6/2017 το κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ εκ των οποίων είναι όλες επίπεδες, εκτός από μια που αφορά εμπόδια θαμνώδη! Οι γνωστές πια τρεις χώρες -Γαλλία, Ν. Αφρική, Αγγλία- φτιάχνουν το μενού της ημέρας με τις Γαλλία και Αγγλία να συμμετέχουν με 2 ιπποδρόμια και η Ν. Αφρική με ένα.

Δικαίως, τα φώτα της ημέρας πέφτουν επάνω στην Αγγλία και το ιπποδρομιακό φεστιβάλ του EPSOM DOWN όπου διεξάγονται διαδρομές με χρηματικό έπαθλο για τον νικητή που φτάνει τα 457.000€ και τα 544.000€. Αυτό το γεγονός από μόνο του καταλαβαίνετε τι κίνητρο αλλά και τι χλιδή δίνει σήμερα στην ιπποδρομιακή δραστηριότητα και εάν ακόμα δεν θέλετε να στοιχηματίσετε, νομίζω πως δεν πρέπει να χάσετε αυτό το θέαμα!

Με κωδικό ιπποδρομίας 029 και με ώρα έναρξης τις 19:50 είμαστε στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του EPSOM. Επιλέγουμε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή τον νικητή ίππο της διαδρομής και τίποτα άλλο). Στοιχηματίζουμε για νικητή εδώ έναν εκ των ίππων με αριθμό 11-5-1

Με κωδικό ιπποδρομίας 035 και με ώρα έναρξης τις 22:30 είμαστε στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του DONCASTER πλέον. Επιλέγουμε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή τον νικητή ίππο της διαδρομής και τίποτα άλλο). Στοιχηματίζουμε για νικητή εδώ έναν εκ των ίππων με αριθμό 14-9-12 κυνηγώντας μια απόδοση τουλάχιστον 6 φορές επάνω τα χρήματα μας μιας και πρόκειται για μια εξαιρετικά αμφίρροπη διαδρομή! .

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x