Προτεινόμενα

Με 31 ιπποδρομίες το σημερινό κουπόνι αλλά το μυαλό μας είναι στα τουλάχιστον 15.000€ στο ΣΚΟΡ 4!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Πριν περάσουμε να δούμε το ιπποδρομιακό κουπόνι της Δευτέρας 09/10/2017 ας δούμε κάποιες πολύ σημαντικές επισημάνσεις και ανακοινώσεις:

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής 6/10/2017 ολοκληρώθηκε στο Μαρκόπουλο η πρώτη Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση για τον μήνα Οκτώβρη αλλά εγκαινιάζοντας και την νέα ώρα έναρξης των ιπποδρομιών που είναι στις 18:30.

Για μια ακόμα φορά οι Ελληνικές ιπποδρομίες μοίρασαν πολλά λεφτά σε αυτούς που κατάφεραν να στοιχηματίσουν σωστά! Πρωτίστως αναφερόμαστε στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τα 6 άλογα –νικητές-διαδοχικών ισάριθμων ιπποδρομιών) το οποίο έδωσε στην στοιχηματική μονάδα του 1 ευρώ, την απόδοση των 11.376,94 ευρώ!

Εξαιρετική απόδοση είχαμε και στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ (να βρούμε δηλαδή τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) της τελευταίας ιπποδρομίας της ημέρας! Όποιος στοιχημάτισε σωστά για τα 4 πρώτα άλογα εδώ, πήρε μια απόδοση της τάξης των 3.304,50€ με στοιχηματική μονάδα του 1,00€.
Σημειώστε πως για το επόμενο Ελληνικό πρόγραμμα –Παρασκευή 13/10/2017 συμπληρώθηκαν 6 ιπποδρομίες εκ νέου πολύ ανταγωνιστικές και κάποιες μάλιστα είναι και πολυπληθείς!

Νέο τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 4 των αλλοδαπών ιπποδρομιών

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται το ΣΚΟΡ 4 στις αλλοδαπές ιπποδρομίες την επόμενη εβδομάδα, μετά και το δεύτερο τζακ ποτ που σημειώθηκε στο παιχνίδι. Το ποσό των 10.520 ευρώ μεταφέρεται για την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 και οι παίκτες που θα προβλέψουν σωστά τον νικητή στις τέσσερις ξένες ιπποδρομίες που θα συμμετάσχουν στο ΣΚΟΡ 4, θα διεκδικήσουν τουλάχιστον 15.000 ευρώ, Οι ιπποδρομίες του ΣΚΟΡ 4 της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Περνάμε τώρα στα σημερινά! Με 31 ιπποδρομίες εμφανίζεται το κουπόνι της Δευτέρας 09/10/2017 με την Ν. Αφρική να συμμετέχει με ένα ιπποδρόμιο, την Αγγλία με τρία, και την Γαλλία με δυο ιπποδρόμια. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες, εκτός από μια διαδρομή που αφορά διαδρομή με τροτ αμαξίδια.

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι για το ιπποδρομιακό στοίχημα να σημειώσετε τις προτάσεις μας που αφορούν την βραδινή μας ζώνη με ιπποδρομίες από την Αγγλία.

Κωδικός ιπποδρομίας 040 στις 21:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλία και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK. Επιλέγουμε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής) και στοιχηματίζουμε να κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 14-13-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 041 στις 22:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλία και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK. Επιλέγουμε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ και πάλι και στοιχηματίζουμε να κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-11-3.

Και στις δυο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με πολυπληθείς ιπποδρομίες των 14 και 12 ίππων σε συμμετοχές και οπωσδήποτε διεκδικούμε μια αρκετά καλή απόδοση στα χρήματα μας σε περίπτωση που δικαιωθούμε στο στοίχημα μας!

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x