Προτεινόμενα

ΣΚΟΡ 6 για μεγάλα κέρδη στους παίκτες του στοιχήματος

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Το Σάββατο, με έξι κούρσες στο πρόγραμμα του Μαρκόπουλου, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Κύπελλο Ηνιόχου, όπου κοντράρονται ελληνικής προέλευσης και αλλοδαποί τριετείς ίπποι.

Το ελληνικό πρόγραμμα αρχίζει το Σάββατο στις 13:30.

ΣΚΟΡ 6 για μεγάλα κέρδη στους παίκτες του στοιχήματος

Μεγάλα κέρδη περιμένουν όσους δοκιμάσουν την τύχη τους στο στοίχημα το ιπποδρομιακό διήμερο. Όπως πάντα, στο ΣΚΟΡ 6 οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν τουλάχιστον 20.000 ευρώ, την κάθε ημέρα, βρίσκοντας τον πρώτο νικητή στις έξι ιπποδρομίες του ελληνικού προγράμματος.

Σήμερα Παρασκευή 5/5/2017 η συγκέντρωση παρ’ ότι δεν είχε μεγάλες εκπλήξεις, μοίρασε και πάλι χρήματα! Το ΣΚΟΡ 6 με μόνο ένα άλογο μέσα το οποίο ήταν σχετικά αουτσάιντερ, έδωσε στους νικητές με στο ποσό του 1 ευρώ, μια απόδοση 2.543 ευρώ!

Είναι χαρακτηριστικό πλέον σε κάθε συγκέντρωση πως επειδή οι διαδρομές είναι πολύ αμφίρροπες, ακόμα και φαβορί να έρχονται στην άφιξη άλογα, το ιπποδρομιακό στοίχημα δίνει μεγάλες αποδόσεις!

Στα χαι λαιτ της ημέρας ήταν οι 2 νίκες που πέτυχε η προπονήτρια Ειρήνη Κεράτσα με τους τρόφιμους της οικογένειας Χανδρή, τους ίππους ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ και ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ.

Στην πιο πλούσια διαδρομή σε χρηματικό έπαθλο της ημέρας -9.250 ευρώ- νικητής ήταν ο ίππος ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ προπόνησης Αρη Μυκονιάτη και ιδιοκτησίας Μ. Κουτσομύτη.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο το πρωί κοντά στις 10 με λεπτομέρειες και προγνωστικά για το Ελληνικό πρόγραμμα.


Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x