Μοίρασαν πολλά λεφτά οι ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής 6/10/2017 ολοκληρώθηκε στο Μαρκόπουλο η πρώτη Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση για τον μήνα Οκτώβρη αλλά εγκαινιάζοντας και την νέα ώρα έναρξης των ιπποδρομιών που είναι στις 18:30.

Για μια ακόμα φορά οι Ελληνικές ιπποδρομίες μοίρασαν πολλά λεφτά σε αυτούς που κατάφεραν να στοιχηματίσουν σωστά! Πρωτίστως αναφερόμαστε στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τα 6 άλογα –νικητές-διαδοχικών ισάριθμων ιπποδρομιών) το οποίο έδωσε στην στοιχηματική μονάδα του 1 ευρώ, την απόδοση των 11.376,94 ευρώ!

Ακόμα και το πιο εύκολο –πάντα θεωρητικά- ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή τα 4 άλογα –νικητές-σε ισάριθμες διαδοχικές διαδρομές) έδωσε στην στοιχηματική μονάδα του 1 ευρώ στους νικητές, το ποσό των 829,98 ευρώ!

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι ξεχώρισε η δεύτερη διαδοχική νίκη στην Ελλάδα του ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ προπόνησης Ειρήνης Κεράτσα, ανάβασης Ιωάννη Λαζαρίδη και ιδιοκτησίας των Aegean Stables της οικογένειας Μελισσανίδη αλλά και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑΣ προπόνησης Χρήστου Κουβαρά, ανάβασης Παναγιώτη Δημητσάνη και ιδιοκτησίας των Στάβλων Θεοδωράκη!

Πριν κλείσουμε την ιπποδρομιακή ενότητα της εκπομπής μας, σας διαβάζουμε μια σημαντική ανακοίνωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ που αφορά τις αλλοδαπές ιπποδρομίες!

Νέο τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 4 των αλλοδαπών ιπποδρομιών

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται το ΣΚΟΡ 4 στις αλλοδαπές ιπποδρομίες την επόμενη εβδομάδα, μετά και το δεύτερο τζακ ποτ που σημειώθηκε στο παιχνίδι. Το ποσό των 10.520 ευρώ μεταφέρεται για την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 και οι παίκτες που θα προβλέψουν σωστά τον νικητή στις τέσσερις ξένες ιπποδρομίες που θα συμμετάσχουν στο ΣΚΟΡ 4, θα διεκδικήσουν τουλάχιστον 15.000 ευρώ, Οι ιπποδρομίες του ΣΚΟΡ 4 της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ