Προτεινόμενα

Οι εκπλήξεις και οι μεγάλες αποδόσεις παραμονεύουν στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πέρυσι ήταν μόνο η αρχή- Έρχεται στις 5 Ιουλίου το πιο συναρπαστικό ντέρμπι στον ιππόδρομο

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες στο Μαρκόπουλο για τη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών. Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, πραγματοποιείται το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, η κούρσα της χρονιάς με τα καλύτερα καθαρόαιμα άλογα.

Μετά το περυσινό ντέρμπι, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, όλοι αναμένουν με ανυπομονησία την εφετινή διοργάνωση. Εκτός από τις θεαματικές ιπποδρομίες, όσοι βρεθούν στο Μαρκόπουλο θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με happenings, live μουσική και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ: Ραντεβού με την Ιστορία

Το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για έναν επιπλέον λόγο: Ο αναβάτης Μιχάλης Ξυνός, που με τον ίππο Μέντωρ αναδείχθηκε πέρυσι μεγάλος νικητής, ισοφάρισε το ρεκόρ των 6 επιτυχιών σε ντέρμπυ που κρατούσε από το 1980 ο θρυλικός τσάμπιον τζόκεϋ Βαγγέλης Κεράτσας, ο επονομαζόμενος και «στρατηγός». Έτσι, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην κούρσα της 5ης Ιουλίου για το εάν θα «γραφτεί» το ιστορικό ρεκόρ.

Η αίγλη επέστρεψε στο Μαρκόπουλο

Το «μπαμ» της έναρξης του περυσινού ντέρμπι, βρήκε τον κόσμο όρθιο στις κερκίδες να ζητωκραυγάζει. Ως πιο ενθουσιώδεις θεατές, τα πιτσιρίκια που βρέθηκαν εκεί με τις οικογένειές τους εκτοξεύτηκαν από τα καθίσματά τους και για περίπου δυόμιση λεπτά, όσο δηλαδή διήρκησε η κούρσα, φώναζαν για να εμψυχώσουν άλογα και αναβάτες.

Οι κερκίδες του ιπποδρόμου γέμισαν ασφυκτικά από 2.000 θεατές, οικογένειες, παρέες φίλων, παλιούς φανατικούς των ιπποδρομιών, επιχειρηματίες, αθλητές και καλλιτέχνες. Η παρουσία τόσων ανθρώπων και τα σχόλιά τους για μια άρτια διοργάνωση αγωνιστικά και οργανωτικά, ήταν η καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας του ΟΠΑΠ για την αναγέννηση των ιπποδρομιών στην Ελλάδα.

Μεγάλος νικητής του περυσινού ντέρμπι ήταν ο εκρηκτικός Μέντωρ. Με αναβάτη τον Μιχάλη Ξυνό και προπονητή τον Αλέκο Γιατρά, ο Μέντωρ έδωσε τη νίκη στο Ιπποφορβείο Ελιάς του Ιωάννη Μυτιληναίου.

Περνάμε τώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ που περιλαμβάνει 29 διαδρομές από τις χώρες Αγγλία, Γαλλία και Ν. Αφρική. Οι δυο πρώτες χώρες συμμετέχουν με 2 ιπποδρόμια η κάθε μια ενώ η άλλη με έναν ιππόδρομο. Όλες οι ιπποδρομίες είναι επίπεδες, εκτός από δυο που είναι με θαμνώδη εμπόδια!

Το χαρακτηριστικό της ημέρας είναι πως απουσιάζουν οι πολύ ποιοτικές διαδρομές με τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα! Έχουμε να κάνουμε με διαδρομές όπως λέμε ‘’πολύ τζογαδόρικες’’ αφού στις περισσότερες δεν ξεχωρίζει μακράν κάποιο φαβορί άλογο και το παιχνίδι φαίνεται να μοιράζεται σε αρκετούς ίππους σε κάθε διαδρομή! Άρα τι περιμένουμε? Μεγάλες αποδόσεις!

Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί οι φίλοι του ιπποδρομιακού στοιχήματος και σημειώστε τις δυο προτάσεις μας για την βραδινή ζώνη της εκπομπής μας!
Με κωδικό διαδρομής 038 και ώρα έναρξης τις 22:20 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WINDSOR (ΓΟΥΪΝΤΣΟΡ). Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Επιλέγουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 5-9-3.

Με κωδικό διαδρομής 039 και ώρα έναρξης τις 22:50 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WINDSOR (ΓΟΥΪΝΤΣΟΡ). Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Επιλέγουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 6-4-1 σε μια διαδρομή πολύ ανοιχτή σε προγνωστικά, τουλάχιστον για την υπόθεση του νικητή ίππου!

Μην ξεχνάτε για πολλές πληροφορίες που αφορούν το ιπποδρομιακό προϊόν (εγχώριο και ξένο) μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση : www.horseraces.gr

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x