Προτεινόμενα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στον τελικό του Euro U19 Πορτογαλία-Αγγλία με πολλά ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ

Το EuroU19 ολοκληρώνεται στη Γεωργία με τον τελικό ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Αγγλία, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου, στις 19:00, στην Τιφλίδα.

Η διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Τα νέα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου προσφέρουν πλούσιο θέαμα και συναρπαστικά παιχνίδια.

Η Πορτογαλία προκρίθηκε στον τελικό με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Στον ημιτελικό απέκλεισε με 1-0 την Ολλανδίαμε το γκολ στο 24’ του Γκέντσον Φερνάντες. Η Αγγλία στην πορεία της προς τον τελικό πέτυχε 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στον ημιτελικό κέρδισε με 1-0 την Τσεχία, χάρη στο εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΛούκαςΝμέσα.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τον τελικό του Euro U19. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x