Προτεινόμενα

Στην Αγγλία εστιάζουμε σήμερα το ενδιαφέρον μας στο ιπποδρομιακό στοίχημα

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο κουπόνι των αλλοδαπών ιπποδρομιών, έχουμε δύο ανακοινώσεις της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30

Νέα ώρα έναρξης στις 18.30 για τις ελληνικές ιπποδρομίες από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Αυτή την Παρασκευή, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής, η 40η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους που περιλαμβάνει 6 ιπποδρομίες.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 17:30. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 22:00.


Μεγάλο το κίνητρο πλέον στο ΣΚΟΡ 4 των αλλοδαπών ιπποδρομιών!

TZAK ΠΟΤ στο ΣΚΟΡ 4 των αλλοδαπών ιπποδρομιών! Το ποσό των 10.520,00 € μεταφέρεται για την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.

Οι ιπποδρομίες που θα συμμετέχουν στο ΣΚΟΡ 4 της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.


Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 5/10/2017 το ιπποδρομιακό κουπόνι! Η Γαλλία συμμετέχει με 3 ιπποδρόμια, η Αγγλία με 2 ιπποδρόμια ενώ σημειώστε πως το πρόγραμμα από την Ν. Αφρική ακυρώθηκε, λόγω των καιρικών συνθηκών! Στην Γαλλία διεξάγονται κυρίως διαδρομές με εμπόδια και με τροτ αμαξιδίων.

Γενικότερα μιλάμε για ένα πρόγραμμα που απουσιάζουν στις περισσότερες διαδρομές τα μεγάλα φαβορί, τα χρηματικά έπαθλα είναι σχετικά χαμηλά, οπότε καταλαβαίνετε ότι όλα είναι ‘’πολύ ανοιχτά’’!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας για τις βραδινές ιπποδρομίες της Αγγλίας!
Κωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης στις 21:15 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο CHELMSFORD CITY της Αγγλίας. Επιλέγουμε το στοίχημα του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ο νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-10-5-11. Είναι μια διαδρομή με 15 άλογα, πολύ αμφίρροπη, και κυνηγάμε πολύ καλή απόδοση εάν δικαιωθούμε!

Κωδικός ιπποδρομίας 042 με ώρα έναρξης στις 21:45 βρισκόμαστε και πάλι στον ιππόδρομο CHELMSFORD CITY της Αγγλίας. Επιλέγουμε το στοίχημα του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ο νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 10-4-2

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x