Προτεινόμενα

Υπόθεση Αγγλίας & Ν. Αφρικής το σημερινό ΣΚΟΡ 6 των αλλοδαπών ιπποδρομιών

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ.

Με 32 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ σήμερα Δευτέρα 11/12/17 και με πολλά είδη διαδρομών όπως επίπεδες, με εμπόδια, με απλό τροτ και με τροτ με αμαξίδια.

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 2 ιπποδρόμια, και οι Νότιος Αφρική και Αγγλία συμμετέχουν με έναν ιππόδρομο η κάθε μια. Στο σημείο αυτό να σας ενημερώσουμε πως έχουμε νέο τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 των αλλοδαπών ιπποδρομιών (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε αντίστοιχες διαδρομές) και έτσι την ερχόμενη Τετάρτη 13/12/17 το συγκεκριμένο παιχνίδι θα εξακολουθήσει να έχει εγγυημένα τα 5000€ στον κουμπαρά του!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι φίλοι της εκπομπής που θέλετε να στοιχηματίσετε στο ιπποδρομιακό στοίχημα και σημειώστε τις προτάσεις της εκπομπής μας που αφορούν τις βραδινές μας προτάσεις για το ιπποδρομιακό στοίχημα.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 21:10. Βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PORNICHET και επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής) Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 5-1-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 041 με ώρα έναρξης τις 21:40. Βρισκόμαστε πάντα στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PORNICHET και επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής) Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-1.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x