Betmasters

Aξίζει ο άσος της Αστάνα

Ο Κώστας Μιαούλης προτείνει για την σημερινή, πλούσια σε επιλογές, ημέρα των πρώτων αγώνων της 3ης προκριματικής φάσης του Εuropa League.

Μέρα με πολλές επιλογές η σημερινή για τον 3ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά τον Αστέρα Τρίπολης, στη μάχη θα πέσει πλέον και ο Ατρόμητος που θα κοντραριστεί με την Σεράγεβο. Πάντως οι αναμετρήσεις είναι πολλές, σίγουρα όμως θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για να ξεχωρίσουμε ποια παιχνίδια, αξίζουν το ποντάρισμα και ποια ν’ αφήσουμε στην άκρη.

Το πρώτο σημείο που θα επιλέξω θα είναι το G/G στην αναμέτρηση της Στγιάρναν με την Λεχ Πόζναν. Τα παιχνίδια των Ισλανδών είναι πάντοτε ανοικτά, όπως αυτό της προηγούμενης εβδομάδας με την Μάδεργουελ, όπου κρίθηκε στην παράταση. Το να σκοράρουν αμφότερες, πληρώνει 1.70 και δεν είναι αμελητέα επιλογή.

Στον αγώνα της Αστάνα με την ΑΪΚ, πιστεύω πως η ομάδα από το Καζακστάν, μπορεί να φέρει τον άσο. Οι Σουηδοί δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Λίνφιλντ εκτός έδρας και οπωσδήποτε και ο συνθετικός χλοοτάπητας του «Αστάνα Αρένα» θα παίξει τον ρόλο του. Θα ποντάρω στον άσο των γηπεδούχων, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Χαποέλ Τελ Αβίβ, αφού την κέρδισαν 3-0 στην έδρα τους, ενώ έχασαν 1-0 στη ρεβάνς.

Δυνατό παιχνίδι με πολύ ισοπαλία, βλέπω να γίνεται ανάμεσα στην Πετρολούλ Πλοέστι και την Πλζεν. Ασφαλώς πολύ πιο έμπειρη η ομάδα από την Τσεχία, ενώ στην γηπεδούχο αγωνίζεται ο γνωστός μας από την θητεία του στην ΑΕΚ, Ζεράλντο Άλβες, αλλά και ο Άντριαν Μούτου. Στο 2-3 γκολ βλέπω αυτή την αναμέτρηση.

Νομίζω πως λόγω αγωνιστικού ρυθμού αξίζει και ο άσος της Γκέτεμποργκ κόντρα στην Ρίο Άβε. Μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της η σουηδική ομάδα, έχει ωστόσο, παιχνίδια στα πόδια της. Ο άσος πληρώνει 2.50.

Η τετράδα μου:

Στγιάρναν – Λεχ Πόζναν: G/G 1.70
Aστάνα – ΑΪΚ: 1 2.10
Πετρολούλ – Πλζεν: 2-3 γκολ 1.80
Γκέτεμποργκ – Ρίο Άβε: 1 2.50

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x