Γενικά

Alfa Premium Choice με προκαταβολή 50%

Η Alfa Romeo προτείνει αγορά ενός νέου μοντέλου, προκαταβάλλοντας το 50% της αξίας του, με το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόγραμμα Alfa Premium Choice.

Με το πρόγραμμα Alfa Premium Choice μπορεί κάποιος να κάνει δική του την Alfa Romeo Giulietta πληρώνοντας προκαταβολή κατά την αγορά μόνο €10.900* ή την Alfa Romeo MiTo με €8.400*. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία άτοκη περίοδο χάριτος 12 μηνών, δίνοντας στον υποψήφιο αγοραστή την επιλογή μετά τους 12 μήνες να αποπληρώσει το αυτοκίνητό του μετρητοίς ή να αιτηθεί την επαναχρηματοδότηση του υπολοίπου 50% μέσω FGA Bank. Επίσης, υπάρχει και το δικαίωμα επαναγοράς.

Χαρακτηριστικά, με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα καταβάλλοντας κάποιος ως προκαταβολή με την αγορά το 50% της αξίας της, δηλαδή €10.900*, αποκτά την Giulietta με τον πλούσιο εξοπλισμό της έκδοσης Distinctive και τον κινητήρα πετρελαίου 1.6 lt – 105 hp JTDM-2. Η Giulietta Distinctive περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: προβολείς ομίχλης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, ζάντες αλουμινίου 17”, επιλογέα δυναμικής κατάστασης αυτοκινήτου Alfa DNA και σύστημα infotainment U-Connect με οθόνη αφής 5”.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x