Games

CM Storm Quickfire Ultimate, το νέο μηχανικό πληκτρολόγιο της Cooler Master

Η Coolermaster μέσα από τη σειρά CM Storm μας έχει δώσει μερικά πολύ ξεχωριστά προϊόντα όσον αφορά στα gaming περιφερειακά.

Τα μηχανικά πληκτρολόγια της σειράς Quickfire αποτελούν ενδιαφέρουσες λύσεις για τους gamers που θέλουν ένα καλό μηχανικό πληκτρολόγια για να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους, χωρίς όμως να προσφέρουν πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά, τα οποία ανεβάζουν το κόστος. Το Ultimate είναι το νέο μέλος της οικογένειας Quickfire και έρχεται να δώσει σε όλους εμάς τους PC gamers μια ακόμα επιλογή για να κάνουμε καλά τη δουλειά μας.

Το Quickfire Ultimate είναι ένα στιβαρό πληκτρολόγιο, όπως άλλωστε όλα τα μηχανικά. Με μεγάλο βάρος που φτάνει τα 1380 γραμμάρια και χάρη στις ειδικές βάσεις στήριξης, πολύ δύσκολα μπορεί να μετακινηθεί από τη θέση του πάνω στο γραφείο. Η σύνδεση με τον υπολογιστή γίνεται μέσω ενός αποσπώμενου καλωδίου USB, το οποίο έχει υφασμάτινη κάλυψη, ούτως ώστε να μην μπλέκεται και να μη κινδυνεύει από τυχόν απροσεξίες του χρήστη. Αξίζει να αναφερθεί πως στο κάτω μέρος του πληκτολογίου συναντάμε ειδικές εσοχές προς τα αριστερά, δεξιά και πίσω ώστε ο χρήστης να μπορεί να τοποθετήσει το καλώδιο σε αυτές προς τη κατεύθυνση που τον βολεύει περισσότερο. Το USB βύσμα είναι επιχρυσωμένο για να κάνει καλύτερη επαφή με τη θύρα και να μην υπάρχουν απώλειες (αν και κάτι τέτοιο είναι γενικά σπάνιο).

Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι οι διαστάσεις του είναι μαζεμένες (454x155x31mm) και το εμβαδό που καταλαμβάνει είναι το απολύτως απαραίτητο. Ότι πρέπει δηλαδή για γραφεία με περιορισμένο χώρο. Ακολουθεί τυπική διάταξη και περιλαμβάνει όλα τα βασικά πλήκτρα μαζί με αριθμητικό πληκτρολόγιο, αλλά δε διαθέτει καθόλου προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Όλα τα πλήκτρα είναι αφαιρούμενα ένα προς ένα χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια από πλευράς χρήστη, κάτι που σίγουρα θα φανεί απαραίτητο σε όσους αρέσκονται να... τρώνε την ώρα που παίζουν, καθώς έτσι το πληκτρολόγιο μπορεί εύκολα να καθαριστεί μετά από λίγο καιρό. Αξίζει να σημειώσουμε πως η υφή των πλήκτρων προσφέρει μια ελαφρά τριβή ούτως ώστε τα δάχτυλα να μη γλυστράνε.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x