Δελτία Τύπου

Football School by Argo Football Agency: Το εξειδικευμένο καμπ υπό το βλέμμα του Ton Jenner

Μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου στον τομέα των ακαδημιών, Ton Jenner, θα προσφέρει στα παιδιά της Λιβαδειάς και της Χίου το Football School by Argo Football Agency

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει

«Το Football School by Argo Football Agency έρχεται για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά μας!

Το εξειδικευμένο αυτό ποδοσφαιρικό camp θα πραγματοποιηθεί σε Λιβαδειά και Χίο και οι νεαροί αθλητές που θα συμμετέχουν θα βρίσκονται υπό το βλέμμα του Ton Jenner.

20 χρόνιας εμπειρίας σε ακαδημίες όπως είναι αυτές των Μπάγερ Λεβερκούζεν, Σαουθάμπτον, Άλκμααρ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ανόρθωση και Ομόνοια αλλά και εθνικής Ολλανδίας μαρτυρούν το πόσο σπουδαία προσωπικότητα αποτελεί στον τομέα των ακαδημιών.

Ο Ton Jenner διατηρεί την δική του ποδοσφαιρική Ακαδημία στη Xάγη, έχοντας εκπαιδεύσει κορυφαίους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όπως ο Jeffrey Bruma (Chelsea, Hamburg, PSV, Heerenveen), ο Eljero Elia (Twente, Juventus, Werder Bremen, Southampton, Feyenoord), ο Ryan Babel (Ajax, Liverpool, Fulham, Galatasaray), ο Karim Rekik (Sevilla) και άλλοι.

Επίσης, το Football School by Argo Football Agency έχει εξασφαλίσει την πολύτιμη συνδρομή του καθηγητή εργοφυσιολογίας, Αντώνη Γρηγοριάδη, ο οποίος μετρά ήδη 25 χρόνια εμπειρίας ενώ είναι και εξωτερικός συνεργάτης του Πολυτεχνείου του Μονάχου.

Οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να μετρηθούν και να αξιολογηθούν από τον κύριο Γρηγοριάδη κατά τη διάρκεια του Football School».

Πληροφορίες τουρνουά

Olympico Λιβαδειάς: 26-30/06
Ηλικιακά γκρουπ: 2006-2016
Τηλέφωνο: 693 7207 200 / 698 5967 016

Π.Α.Χ. Χίος: 01-05/07
Ηλικιακά γκρουπ: 2007-2012
Τηλέφωνο: 694 5506 182


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x