Δελτία Τύπου

To TATOI Club υποδέχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά τένις IMG FUTURE STARS

Η κορυφαία τενιστική διοργάνωση στην ηλικιακή κατηγορία των U12 στο TATΟΪ Club από τις 22 έως τις 28 Απριλίου 2024. Το «παρών» θα δώσουν Holger Rune και Francisco Cerundolo.

Η κορυφαία τενιστική διοργάνωση στην ηλικιακή κατηγορία των U12 στο TATΟΪ Club από τις 22 έως τις 28 Απριλίου 2024.

Τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα επίδειξης, τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες του τουρνουά είναι διαθέσιμα προς πώληση εδώ

Αθήνα, 4η Απριλίου 2024 – Το TATΟΪ Club και η IMG Tennis, η κορυφαία εταιρεία εκπροσώπησης και προώθησης των διασημότερων αθλητών τένις στον κόσμο, διοργανώνουν μαζί, για 3η συνεχόμενη χρονιά το διεθνές τουρνουά τένις IMG FUTURE STARS by TATOI Club, από τις 22 έως τις 28 Απριλίου 2024, και υποδέχονται τους καλύτερους αθλητές τένις στον κόσμο κάτω των 12 ετών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του TATΟΪ Club.

To IMG FUTURE STARS 2024 ξεκινά με έναν φιλικό αγώνας επίδειξης, μεταξύ του 7ου και του 23ου στην παγκόσμια κατάταξη τένις σήμερα, Holger Rune και Francisco Cerundolo, τη Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 6:30 μ.μ.

Τις δύο προηγούμενες χρονιές όσοι βρέθηκαν στο ΤΑΤΟΪ Club θαύμασαν από κοντά τους κορυφαίους διεθνείς τενίστες, Hubert Hurkacz και Carlos Alcaraz και τους Taylor Fritz και Frances Tiafoe, σε δύο ανεπανάληπτους αγώνες επίδειξης του αθλήματος. Φέτος, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση μεταξύ δύο αθλητών που διαπρέπουν σήμερα παγκοσμίως στο τένις.

Τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα επίδειξης IMG FUTURE STARS 2024 στις 22 Απριλίου 2024, αλλά και για τους ημιτελικούς και τους τελικούς αγώνες που θα διεξαχθούν το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου, είναι διαθέσιμα προς πώληση εδώ. H γενική είσοδος για τον αγώνα επίδειξης είναι με εισιτήριο 50€. Για τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες αντίστοιχα, η γενική είσοδος είναι με εισιτήριο αξίας 10€.

Για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τους αγώνες, τους συμμετέχοντες αθλητές, και τα εισιτήρια, επισκεφτείτε τον ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο, imgfuturestars.com και ακολουθείστε μας στο Instagram @imgfuturestars, @tatoiclub και @imgtennis.

TATOI Club: Υποδέχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά τένις IMG FUTURE STARS

Οι κορυφαίοι 48 αθλητές τένις στον κόσμο, κάτω των 12 ετών, 24 κορίτσια και 24 αγόρια, θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να αγωνιστούν στα γήπεδα τένις του TATΟΪ Club, αλλά και να παρακολουθήσουν, μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες τους, αλλά και τους προπονητές τους, ειδικά διαμορφωμένα για τις απαιτήσεις του αθλήματος, εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και ομιλίες από ηγετικές προσωπικότητες του επαγγελματικού τένις, συμπεριλαμβανομένων στελεχών από τις WTA, ATP, Nike, Wilson και της IMG.

Καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του IMG FUTURE STARS, οι αθλητές, οι προπονητές και οι οικογένειές τους, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες που επιτρέπουν στην επόμενη γενιά των κορυφαίων αθλητών του αθλήματος, να έρθουν κοντά, όλοι μαζί, για πρώτη φορά και να το θυμούνται για πάντα.

Ο επίσημος συνεργάτης ένδυσης, η Nike, θα παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές, και θα συμμετέχει στο πρόγραμμα του Τουρνουά όλη την εβδομάδα. Ο επίσημος συνεργάτης τηλεοπτικής μετάδοσης, για 3η συνεχή χρονιά, είναι η COSMOTE TV.

Όλες οι αθλήτριες και όλοι οι αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας U12, από όλο τον κόσμο, δημιούργησαν και έστειλαν μαζί με την αίτησή τους video, με στόχο να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο IMG FUTURE STARS. Όσοι αθλητές και αθλήτριες τελικά επιλέχτηκαν, ενημερώθηκαν για την επιτυχία τους μέσω video που δημιούργησαν διεθνείς αστέρες του τένις, όπως οι Iga Swiatek, Daniil Medvedev, Holger Rune, Casper Ruud, Marta Kostyuk και Mirra Andreeva και άλλοι. Δείτε εδώ ένα μοναδικό video.



Το TATOΪ Club εξασφάλισε και φέτος δύο wild cards για την Ελληνίδα αθλήτρια και τον Έλληνα αθλητή που κατάφεραν να προκριθούν και να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους σε αυτό το Τουρνουά. Όλοι οι συμμετέχοντες ωφελούνται από τη φιλοξενία που παρέχεται από τους διοργανωτές, τα διαπιστευτήρια για γονείς, κηδεμόνες και προπονητές, καθώς και από την πρόσβαση σε πλήρως εξοπλισμένους χώρους αθλητικής αποκατάστασης, σε συνδυασμό πάντα με πρόγραμμα διατροφής και ψυχαγωγίας για εκείνους και τους καλεσμένους τους.

Οι νικητές των δύο κατηγοριών (αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών) του IMG FUTURE STARS by TATOΪ Club εξασφαλίζουν την πρόσκλησή τους στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship (κάτω των 14 ετών) που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024, στην Ακαδημία IMG, στο Bradenton της Florida στις ΗΠΑ. Εκτός από τη μοναδική αυτή εμπειρία, οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν χορηγία υποστήριξης από την ΙSDIN, εταιρεία με προϊόντα περιποίησης δέρματος, χρήσιμα για τους αθλητές του τένις.

Σχετικά με την IMG
Η IMG κατέχει παγκόσμια ηγετική θέση στον χώρο του αθλητισμού, των εκδηλώσεων, της μόδας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η εταιρεία προωθεί και υποστηρίζει μερικούς από τους διασημότερους αθλητές και εκπροσώπους της μόδας, ενώ κάθε χρόνο διοργανώνει εκατοντάδες ζωντανές εκδηλώσεις παγκόσμιας εμβέλειας, και αποτελεί κορυφαίο ανεξάρτητο παραγωγό και εμπορικό διανομέα αθλητικών και ψυχαγωγικών παραγωγών. Η IMG εξειδικεύεται επίσης στο licensing, την αθλητική εκπαίδευση και την ανάπτυξη αθλητικών διοργανώσεων. Η IMG είναι θυγατρική της Endeavour (NYSE:EDR), μιας παγκόσμιας εταιρείας ψυχαγωγίας, αθλητισμού και περιεχομένου.

Σχετικά με τον Holger Rune
Ο Holger Rune είναι Δανός επαγγελματίας τενίστας. Σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο Rune κατέκτησε την 4η θέση, στο μονό ανδρών, σύμφωνα με την ATP. Είναι η υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Δανός αθλητής στην ιστορία του τένις, στην κατάταξη της ATP. Σήμερα ο Rune είναι 7ος στον κόσμο. Ο Rune έχει κερδίσει τέσσερις τίτλους στο ATP Tour, στο μονό ανδρών, συμπεριλαμβανομένου ενός τίτλου Masters 1000 το 2022 στο Παρίσι. Έχει συνολικά 14 νίκες απέναντι στους καλύτερους 10 παίκτες στην κατάταξη της ATP, ενώ πέρυσι έφτασε στους προημιτελικούς και του French Open και του Wimbledon. Στην κατηγορία juniors, ο Rune βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου, έχοντας κερδίσει δέκα τίτλους στο ITF Junior Circuit, συμπεριλαμβανομένου αυτού του French Open 2019.

Σχετικά με τον Francisco Cerundolo
Ο Francisco Cerundolo είναι Αργεντινός επαγγελματίας τενίστας. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην 23η θέση, στο μονό ανδρών, σύμφωνα με την ATP. Τον Ιούλιο του 2022, ήταν στους κορυφαίους 25 του κόσμου, έχοντας νικήσει δύο παίκτες στην πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης, στο δρόμο για τον τίτλο στου ημιτελικούς του Μπαστάντ και του Αμβούργου. Το 2023, ο Francisco κέρδισε τον τίτλο στο Ίστμπουρν και έγινε ο 1ος Αργεντινός, από το 1995, που κέρδισε τίτλο ATP Tour σε αγώνες στο γρασίδι. Το 2022, στο Miami Open, κατάφερε να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του τουρνουά, που από τη θέση 103 του κόσμου κατάφερε να συμμετάσχει στους ημιτελικούς αγώνες και ο πρώτος παίκτης που φτάνει σε ημιτελικούς του ATP Masters 1000 στο ντεμπούτο του στην κύρια κλήρωση στο ATP Masters 1000 από το 2012. Ο Francisco έχει κατάφερε να φτάσει μέχρι τη 19η θέση στον κόσμο τον Ιούνιο του 2023.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x