Δελτία Τύπου

H λαμπερή τελετή έναρξης της χρονιάς του Κέντρου Αθλητικού Ρεποτάζ και New Media Studies

Με κάθε επισημότητα, σε μια λαμπερή τελετή με πολλούς καλεσμένους κηρύχθηκε η έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς των κορυφαίων σχολών δημοσιογραφίας, Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και New Media Studies.

Τα νέα εκκολαπτόμενα αστέρια υποδέχτηκαν οι δύο κορυφαίες σχολές δημοσιογραφίας, με μια λαμπερή τελετή στο «Metropolitan Hotel», για την κήρυξη της έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και New Media Studies ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μυήσουν τους νέους σπουδαστές στα μυστικά του επαγγέλματος και να τους δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Στο καλωσόρισμα των νέων σπουδαστών, το «παρών» έδωσαν, φυσικά, οι επικεφαλής των σχολών, Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Σταμάτης Μαλέλης, αλλά και πλήθος λαμπερών καλεσμένων.

Ο Υφυπουργός αθλητισμός, Γιώργος Βασιλειάδης, ο βουλευτής και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Βασίλης Κικίλιας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Μίμης Δομάζος, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπόμης, ο προπονητής βόλεϊ, Στέλιος Καζάζης και ο παλαίμαχος μπακετμπολίστας, Νίκος Φιλίππου.

inner

inner

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν οι καλύτεροι σπουδαστές , αλλά και δημοσιογράφοι που έχουν περάσει κατά το παρελθόν από τις σχολές και διαπρέπουν στον χώρο. Από τις βραβεύσεις ξεχώρισε η έκπληξη που έκανε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στον επί πολλά χρόνια διευθυντή της σχολής, Γιώργο Αντωνακάκη.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x