Οι λίστες του 2011

Τα παράξενα αθλητικά βίντεο της χρονιάς (part 2)

Ήρθε ή ώρα για το δεύτερο μέρος του αφιερώματος μας στα πιο παράξενα αθλητικά βίντεο της χρονιάς. Αυτή τη φορά μαθαίνουμε η φυσική κατάσταση είναι απαραίτητη αν θέλουμε να κάνουμε ντου στον αγωνιστικό χώρο. Μαθαίνουμε επίσης ότι για να μαθαίνουν τα παιδιά από μικρά το σωστό δρόμο επιβάλλεται ένα τάκλιν, ότι οι ντρίμπλες που δεν είναι προβαρισμένες σπάνια πετυχαίνουν ενώ βλέπουμε τον Πίτερ Κράουτς να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ σε τελικό Παγκοσμίου κυπέλλου.

Ήρθε ή ώρα για το δεύτερο μέρος του αφιερώματος μας στα πιο παράξενα αθλητικά βίντεο της χρονιάς.

Αυτή τη φορά μαθαίνουμε η φυσική κατάσταση είναι απαραίτητη αν θέλουμε να κάνουμε ντου στον αγωνιστικό χώρο.

Μαθαίνουμε επίσης ότι για να μαθαίνουν τα παιδιά από μικρά το σωστό δρόμο επιβάλλεται ένα τάκλιν, ότι οι ντρίμπλες που δεν είναι προβαρισμένες σπάνια πετυχαίνουν ενώ βλέπουμε τον Πίτερ Κράουτς να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ σε τελικό Παγκοσμίου κυπέλλου.

Και για να μη ξεχνιόμαστε, το πρώτο μέρος μπορείτε να το βρείτε εδώ

Σε αναμέτρηση της εθνικής ομάδας κάτω των 17 ετών της Ισλανδίας, η νεαρά δεσποινίδα παρουσίασε τέσσερις διαφορετικούς τρόπους για να δεχτείς αστεία γκολ. Ό,τι πήγαινε μέσα... έγραφε, με τη δική της άδεια ή ακόμη και βοήθεια.



Με κάθε λογής… τρελό που «μπουκάρει» στον αγωνιστικό χώρο έχει μπλέξει ο Λιονέλ Μέσι. Αυτή τη φορά δεν είχε να κάνει με κάποιον που του έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο, όπως στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά με κάποιον ακόμη πιο περίεργο.



Στη φιλική νίκη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων επί του Λίβανου με 6-2, ο Αουάνα Ντιάμπ πήρε φόρα και φτάνοντας στην άσπρη βούλα γύρισε την πλάτη του και εκτέλεσε με τακουνάκι. Ο αντίπαλος γκολκίπερ μάλλον σάστισε από την έμπνευση και το... έφαγε όρθιος.



Ο τερματοφύλακας της Νόισταντ, Γιοργκ Ζίμπενχαντλ, σκόραρε με βολέ από τη μία περιοχή στην άλλη σε βάρος του συναδέλφου του, Τόμας Μπόρενιτς, της Μάτερσμπουργκ!



Να μη σου πιάσει η ντρίμπλα, συμβαίνει. Να μπερδευτείς και να χάσεις την μπάλα, επίσης. Ακόμη και να ζαλιστείς ο ίδιος από την ενέργειά σου και να ξαπλώσεις στο χορτάρι... Αλλά, βρε Μαρανιάο της Κοριτίμπα, πες μας πώς κατάφερες μία ντρίμπλα-προσποίηση που επιχείρησες να κάνεις σε αντίπαλο της Φιγκεϊρένσε να καταλήξει σε ένα σπασμένο χέρι; Το δικό σου.



Ο δημοσιογράφος της ιταλικής τηλεόρασης Τιτσιάνο Κρουντέλι δεν έκρυψε ποτέ πως είναι οπαδός της Μίλαν. Αλλά από το σημείο αυτό, μέχρι να πανηγυρίζει σαν τρελός το δεύτερο γκολ στη νίκη επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (2-0), υπάρχει μεγάλη απόσταση.



Τι πάει να πει αίμα του; Ο Πάτο Αμπονταντσιέρι είδε τον γιο του σε αγώνα επίδειξης για φιλανθρωπικούς σκοπούς να του κλέβει την μπάλα και δεν το πολυσκέφτηκε. Ο 42χρονος παλαίμαχος γκολκίπερ της εθνικής Αργεντινής δεν δίστασε με ένα σκληρό τάκλιν να ξαπλώσει στο χορτάρι τον μικρό.



Ακόμη και ξύπνιος ονειρεύεται ο Πίτερ Κράουτς και από ό,τι φαίνεται τα όνειρά του είναι και σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθούν. Ο… Πετράκης κάνει μερικές… ορθοπεταλιές σε ποδήλατο στο γυμναστήριο και ρίχνει κλεφτές ματιές δεξιά-αριστερά για να δει αν έχει μείνει μόνος. Αφού βεβαιωθεί πως δεν υπάρχει κανένας νοματαίος και αγνοώντας την ύπαρξη του «Μεγάλου Αδελφού» πάνω από το κεφάλι του, αρχίζει να ονειρεύεται και να μονολογεί μπροστά στον καθρέφτη. «Τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Κράουτς παραφυλάει στο δοκάρι και σηκώνεται… Τι συναίσθημα! Ο Κράουτς, τι γκολ! Το έβαλε… Άντε»!



Ένα πιτσιρικάς φίλαθλος στην Κίνα αποφασίζει να κάνει «ντου» στον αγωνιστικό χώρο για να πιάσει τον διαιτητή. Η προσπάθεια του μόνο επιτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x