2012 review

Top 5 trending videos

Τα αθλητικά βίντεο που έκαναν τον μεγαλύτερο ντόρο στο youtube.

Ωραία τα γκολ του Λιονέλ Μέσι, θεαματικά τα καρφώματα του Λεμπρόν Τζέιμς, εξωπραγματικές οι επιδόσεις του Γιουσέιν Μπολτ, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν βρήκε θέση στα sports videos που έγιναν μόδα μέσω YouTube στο 2012.

5. Ολυμπιακή ομάδα κολύμβησης ΗΠΑ-Call me maybe

Αν το Gangnam Style ήταν το… καγκουροτράγουδο του 2012, το Call me Maybe ήταν το hit που τραγούδησαν περισσότερο τα κοριτσάκια (κι όχι μόνο) ανά την υφήλιο Η ολυμπιακή ομάδα κολύμβησης των ΗΠΑ ήταν λογικό να έχει κέφια, όταν στο Λονδίνο κατέκτησε συνολικά 31 μετάλλια. Έτσι ο Μάικλ Φελπς, ο Ράιαν Λόχτι και οι υπόλοιποι κολυμβητές και κολυμβήτριες της χώρας γύρισαν τη δική τους εκδοχή του video clip, που παρακολούθησαν πάνω από 10 εκατ. άνθρωποι στο YouTube.



4. Η μηχανή των αθλητών της Red Bull

Μια καλολαδωμένη μηχανή δεν μπορεί να κατασκευαστεί μόνο με γρανάζια και ιμάντες. Η Red Bull συνδύασε μία σειρά από extreme sports και απλά αθλήματα σε μία ανθρώπινη αλυσίδα μηχανισμών και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, όπως μαρτυρούν και τα πάνω από 12,5 εκατ. views που είχε στο YouTube.



3. Οι μαχητές των δρόμων

Όχι, δεν πρόκειται για σκηνή καταδίωξης από κινηματογραφική ταινία. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, όταν ένα περιπολικό Mustang κυνηγά δύο μοτοσυκλέτες και οι οδηγοί τα δίνουν ΟΛΑ τρέχοντας στα όρια ή και πέρα από αυτά. Οι άνω των 13,5 εκατομμύρια χρηστών που παρακολούθησαν το βίντεο στο YouTube αν δεν ήταν ήδη λάτρεις της ταχύτητας, θα έγιναν σίγουρα μετά από αυτό.



2. Το απίθανο ball boy

Όταν μονομαχούν στο κορτ ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Ράφαελ Ναδάλ και τη δόξα τους κλέβει ένας πιτσιρικάς, κάτι αξιοθαύμαστο πρέπει να έχει κάνει. Το ball boy γράπωσε με μαεστρία που θα ζήλευε ο καλύτερος catcher στο μπέιζμπολ μία μπαλιά του Ελβετού τενίστα. Επιφώνημα ανάλογο της κερκίδας στο Αυστραλιανό Open θα έκαναν και οι σχεδόν 17 εκατομμύρια χρήστες που το είδαν στο YouTube.



1. Ο θείος Ντρου

Ένας ηλικιωμένος παρακολουθεί μπάσκετ σε μια αλάνα. Όταν ένας από τους παίκτες τραυματίζεται και προκύπτει κενό, ο ανιψιός του καλεί τον θείο Ντρου να μπει στη θέση του. Κι αφού αφήνει αρχικά τους άλλους να πιστέψουν πως είναι παντελώς άσχετος, στο τέλος αφήνει τους πάντες άφωνους. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο θαύμα της φύσης, αλλά για τον ρούκι της χρονιάς στο ΝΒΑ και σούπερ σταρ των Καβαλίερς, Κάιρι Ίρβινγκ, που για τις ανάγκες διαφήμισης αναψυκτικού μεταμφιέστηκε σε γέρο. Τη μεταμόρφωσή του παρακολούθησαν πάνω από 18 εκατομμύρια άνθρωποι στο YouTube.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x