2012 review

Νοέμβριος: Ο μήνας των… πρώην

Ο Νοέμβρης ήταν ο μήνας των πρώην και η… κατάρα των ρεκόρ. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό, την ώρα που το σερί της Γιουβέντους στην Ιταλία… πάει περίπατο.

Ο μήνας μπαίνει με την Ίντερ να «σπάει» το αήττητο για 49 παιχνίδια ρεκόρ της Γιουβέντους. Μπορεί μόλις στο πρώτο λεπτό ο Βιντάλ, από θέση οφ σάιντ, να άνοιξε το σκορ για τους Γιουβεντίνους, όμως με δύο γκολ του Μιλίτο και ένα του Παλάσιο, οι «νερατζούρι» έσπασαν ένα απίστευτο σερί.

Την ίδια μέρα, στις 3-11, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, σκοράρει εναντίον της πρώην ομάδας του, μόλις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η Μάντσερστερ επικρατεί της Άρσεναλ με σκορ 2-1 με τον Ολλανδό να βρίσκει δίχτυα της ομάδας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Φυσικά, δεν πανηγύρισε το τέρμα.

Την προτελευταία αγωνιστική, η Σαχτάρ πετυχαίνει ένα γκολ, το οποίο αφήνει ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τον Λουίς Αντριάνο. Ο Βραζιλιάνος, σκοράρει κόντρα στην Νόρτζελαντ, την στιγμή που οι συμπαίκτες του τηρούν fair-play. Εκείνος δεν δίνει καμία σημασία και πετυχαίνει το τέρμα κάνοντας το 1-1.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επιστρέφει. Ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Κέρκυρα, αποφασίσει να «τελειώσει» τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος αποχωρεί και την θέση του αναλαμβάνει ο… πρώην Χουάν Ραμόν Ρότσα. Η αλλαγή δεν αργεί να έρθει στο «τριφύλλι», το οποίο με την καθοδήγηση του Αργεντινού, κάνει βήματα προόδου.

Ότι και να πει κανείς για τον Άλεξ Φέργκιουσον είναι πραγματικά λίγο. Ο Σκωτσέζος τεχνικός βρίσκεται εδώ και 26 χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο σύλλογος αποφάσισε, ως ελάχιστο φόρο τιμής, να φτιάξει ένα άγαλμα του πολυνίκη τεχνικού, έξω από το γήπεδο.

Η ώρα να σπάσει άλλο ένα σερί ήρθε. Αυτή την φορά στη χώρα μας. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού, έχει να χάσει ροζ φύλλο αγώνα από την σεζόν 2007-2008. Τότε ήταν ο Παγχιακός, όμως τώρα ήταν το νεοφώτιστο Ελληνικό, το οποίο επικράτησε 68-65, σπάζοντας ένα σερί 105 αγώνων χωρίς ήττα.

Τέλος, ο Σεμπάστιαν Φέτελ, παραμένει στον θρόνο του. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελευταίο αγώνα, με τον τίτλο να είναι μια στα δικά του χέρι και μια στου Φερνάντο Αλόνσο, ο Γερμανός στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής για τρίτη φορά στην ιστορία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x