Κινηματογράφος

CoCo Lee: Πέθανε η «φωνή» της «Mulan» σε ηλικία 48 ετών

Οι αδελφές της Κάρολ και Νάνσι δήλωσαν ότι υπέφερε από κατάθλιψη εδώ και μερικά χρόνια και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της την περασμένη Κυριακή.

Η γεννημένη στο Χονγκ Κονγκ τραγουδίστρια και ηθοποιός, CoCo Lee, με δεκάδες επιτυχημένα άλμπουμ, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, πέθανε την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, όπως ανακοίνωσαν οι αδελφές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αδελφές της Κάρολ και Νάνσι δήλωσαν ότι υπέφερε από κατάθλιψη εδώ και μερικά χρόνια και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της την περασμένη Κυριακή. Νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, αλλά δεν κατάφερε να επανέλθει από το κώμα και πέθανε την Τετάρτη. Ήταν μόλις 48 ετών.

Στην ανακοίνωσή τους, οι αδελφές της έγραψαν, μεταξύ άλλων, ότι φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την καριέρα της Lee ως τραγουδίστριας, κατά τη διάρκεια της οποίας «κέρδισε αμέτρητες διεθνείς διακρίσεις με τραγούδια, με κορυφαίες πωλήσεις, και άφησε στο κοινό εκπληκτικές εντυπώσεις από τις εξαιρετικές ζωντανές εμφανίσεις της».

«Η CoCo είναι επίσης γνωστό ότι εργάστηκε ακούραστα για να ''ανοίξει'' έναν νέο κόσμο για τους Κινέζους τραγουδιστές στη διεθνή μουσική σκηνή και τα έδωσε όλα για να λάμψει για τους Κινέζους. Είμαστε περήφανοι για αυτήν!», έγραψαν.

Η Lee γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ και μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης πίσω στο Χονγκ Κονγκ μετά το λύκειο, κέρδισε την πρώτη θέση σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού, γεγονός που έδωσε το έναυσμα για τη μουσική της καριέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x