Παράξενα

«Μπορώ να λύσω το μυστήριο της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines» - Ερευνητής δηλώνει πως μπορεί να βρει το αεροπλάνο

Ο Αμερικανός ερευνητής, Τόνι Ρομέα δηλώνει ότι μπορεί να βρει το επί δέκα χρόνια χαμένο αεροπλάνο της πτήσης MH370.

Έχουν περάσει δέκα χρόνια και το αεροπλάνο της MH370 δεν έχει βρεθεί ποτέ. Φυσικά και αναφερόμαστε στην πτήση της Malaysian Airlines η οποία εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου του 2014 μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ. Όλες οι έρευνες που έγιναν δεν απέφεραν καρπούς. Σήμερα όμως ένας Αμερικανός ερευνητής, ο Τόνι Ρομέα δηλώνει ότι αυτός μπορεί να βρει το χαμένο αεροπλάνο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής της εταιρείας DEEP SEA VISION δήλωσε με βεβαιότητα ότι έχει τα μέσα για να βρει το αεροπλάνο και να δώσει έστω και καθυστερημένα απαντήσεις σε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της αεροπλοΐας.

Ο Ρομέα υποστηρίζει ότι έχει τα υποβρύχια drone που έχει μπορούν να φτάσουν αρκετά βαθύτερα από εκεί που έχουν φτάσει μέχρι τώρα οι άλλοι ερευνητές, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και τον πυθμένα του ωκεανού. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η τεχνολογία που έχουν αυτά τα drone μπορούν να διαβάσουν ακόμη και έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας στον βυθό και να σαρώσουν αρκετά μεγαλύτερο εύρος συγκριτικά με τα άλλα που έχουν συμμετάσχει στις έρευνες κάτι που τον κάνει να πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει την μεγάλη ανακάλυψη.

«Νομίζω ότι μπορούμε. Αισθάνομαι ότι έχουμε αποδείξει την αξιοπιστία μας, έχουμε αποδείξει την ικανότητά μας να παίρνουμε εξοπλισμό και να χρησιμοποιούμε νέες τεχνικές», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι και η κυβέρνηση της Μαλαισίας θέλει απαντήσεις. Αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν θέλουν ένα τεράστιο ατύχημα, ένα τεράστιο δυστύχημα όπως αυτό, να μείνει ανεξιχνίαστο. Απλώς δεν είναι δίκαιο, δεν θα ήταν δίκαιο για τις οικογένειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x