Μουσική

Από τους Onirama στους Little Black Something: Ο Alex Simon μάς συστήνεται ξανά από την αρχή

Ο Alex Simon παίζει πλέον σε «διπλό ταμπλό», μοιράζοντας τον χρόνο του στους Onirama και τους Little Black Something. Ο ταλαντούχος μουσικός μας συστήνεται σε μια συζήτηση εφ’όλης της ύλης

Έλληνας, μεγαλωμένος στη Γερμανία. Πολυπλατινένιος. Μπασίστας των Onirama και ιδρυτής των Little Black Something. Λάτρης της μαγειρικής. Με μια ματιά στον λογαριασμό του στο Instagram, αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που επιλέγει ο ίδιος να περιγράψει τον εαυτό του.

Πρόκειται για το νεότερο σε ηλικία μέλος της δημοφιλούς και ιδιαίτερα αγαπητής μπάντας των Onirama, το οποίο προσγειώθηκε στην θέση του μπασίστα κάπου στα 2012.

Έκτοτε, καταπιάνεται λίγο πολύ με ό,τι έχει σχέση με την μουσική. Γράφει στίχους, μουσική, έχει υπογράψει συνεργασίες με σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και αποτελεί τον παραγωγό που κρύβεται πίσω από ένα πλούσιο και ευρύ φάσμα επιτυχιών που κατά καιρούς εθιζόμαστε.

Εκτός από τραγούδια των Onirama, έχει συνδράμει στην παραγωγή και την μίξη κομματιών καλλιτεχνών όπως η Marseaux (Ξανά, 2023), ο Solmeister (Πρελούδιο, 2021) και η Τάμτα (Να Με Πάρεις Μακριά, 2018).

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x