Games

Αποκαλύφθηκε το Season Pass του Batman: Arkham Knight

Η Rocksteady Studios ανακοίνωσε το Season Pass του νέου της τίτλου Batman: Arkham Knight.

Η Rocksteady Studios ανακοίνωσε το Season Pass του νέου της τίτλου Batman: Arkham Knight. To πακέτο φαίνεται πως θα περιλαμβάνει υλικό που θα διατεθεί σε διάστημα 6 μηνών συμπεριλαμβάνοντας νέες αποστολές για την ιστορία του game, super villains, skins για το Batmobile, advanced challenge maps και άλλα.

Σύμφωνα με την Warner Bros., η τιμή του Season Pass ανέρχεται στα 39.99 ευρώ πράγμα που σημαίνει πως όποιος επιθυμεί να αγοράσει και το επιπρόσθετο υλικό θα πρέπει να ξοδέψει συνολικά περίπου 100 ευρώ(!). Υπενθυμίζεται πως το Batman: Arkham Knight αναμένεται στις 23 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Batman: Arkham Knight εδώ Η Rocksteady Studios ανακοίνωσε το Season Pass του νέου της τίτλου Batman: Arkham Knight. To πακέτο φαίνεται πως θα περιλαμβάνει υλικό που θα διατεθεί σε διάστημα 6 μηνών συμπεριλαμβάνοντας νέες αποστολές για την ιστορία του game, super villains, skins για το Batmobile, advanced challenge maps και άλλα. Σύμφωνα με την Warner Bros., η τιμή του Season Pass ανέρχεται στα 39.99 ευρώ πράγμα που σημαίνει πως όποιος επιθυμεί να αγοράσει και το επιπρόσθετο υλικό θα πρέπει να ξοδέψει συνολικά περίπου 100 ευρώ(!). Υπενθυμίζεται πως το Batman: Arkham Knight αναμένεται στις 23 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Batman: Arkham Knight

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x