Παράξενα

«Του είχε πει ένα πνεύμα ότι θα βρει χρυσό»: Άντρας έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε τρύπα που είχε σκάψει στην κουζίνα του

Ένας 71χρονος σκοτώθηκε στη Βραζιλία πέφτοντας μέσα σε τρύπα 40 μέτρων που είχε σκάψει στην κουζίνα του ψάχνοντας... χρυσάφι.

Τραγικό επίλογο είχε η ιστορία ενός 71χρονου άντρα στη Βραζιλία, ο οποίος είχε την εμμονή ότι θα βρει χρυσάφι κάτω από την κουζίνα του!

Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, ο Ζοάο Πιμέντα ντα Σίλβα ισχυριζόταν πως ένα πνεύμα του είχε πει να σκάψει κάτω από την κουζίνα του γιατί έτσι θα έβρισκε χρυσό, με αποτέλεσμα ο άντρας να σκάψει μία τρύπα βάθους σχεδόν 40 μέτρων – και εντέλει να πέσει μέσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του...

Ο ηλικιωμένος είχε προσλάβει πολλούς εργάτες προκειμένου να αναλάβουν τις εκσκαφές, ξεκινώντας με μεροκάματο 11,30 λιρών και φτάνοντας στις 80, καθώς όσο προχωρούσε το εγχείρημα, οι εργασίες ήταν πιο δύσκολες.

Στις 5 Ιανουαρίου, η πυροσβεστική έλαβε σήμα να σπεύσει στο σπίτι του ντα Σίλβα, ο οποίος έπεσε ενώ δούλευε μαζί με έναν φίλο του, που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να τον σώσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x