Παράξενα

«Νόμιζα ότι με πέτυχε πέτρα»: Τύπος πυροβολήθηκε στο κεφάλι και το κατάλαβε μετά από τέσσερις μέρες!

Ένας νεαρός Βραζιλιάνος πέρασε τέσσερις μέρες με σφαίρα στο κεφάλι, μέχρι να αντιληφθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Μία απίθανη ιστορία από τη Βραζιλία έχει γίνει viral, με έναν 21χρονο άντρα να περνά τέσσερις μέρες με σφαίρα στο κεφάλι δίχως να έχει αντιληφθεί ότι τον είχαν πυροβολήσει!

Όπως αναφέρουν διεθνή Μέσα, ο Ματέο Φάτσιο πήγε στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να περάσει την πρωτοχρονιά και ενώ βρισκόταν με την παρέα του σε παραλία, δέχτηκε ένα αντικείμενο στο κεφάλι.

Ένα άτομο στην παρέα του έτυχε να είναι γιατρός και βοήθησε τον νεαρό να σταματήσει την αιμορραγία, με τον Ματέο να κάνει ένα μπάνιο και να βγαίνει για να... παρτάρει!

Μετά από τέσσερις μέρες και ενώ είχε επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, παρατήρησε σπασμούς στο χέρι του και όταν αναζήτησε βοήθεια στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε τι είχε συμβεί, με τον νεαρό να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση δύο ωρών προκειμένου να αφαιρεθεί η σφαίρα εννέα χιλιοστών από το κρανίο του.

«Νόμιζα ότι με είχαν πετύχει με πέτρα, κάτι τέτοιο. Ήταν σαν να ακούς μια έκρηξη αλλά μέσα στο κεφάλι. Όταν σταμάτησε η αιμορραγία, έφυγα» ανέφερε ο Βραζιλιάνος, που ήδη αναρρώνει από την περιπέτειά του και αναμένεται να επανέλθει πλήρως.



Βραζιλία: Τύπος είχε σφαίρα στο κεφάλι και δεν το είχε καταλάβει

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x