Κινηματογράφος

Στην Κερατέα ο Οσκαρικός ηθοποιός Γιον Βόιτ, πατέρας της Αντζελίνα Τζολί

Στην Κερατέα για γυρίσματα ο Γιόν Βόιτ, οσκαρικός ηθοποιός και πατέρας της Αντζελίνα Τζολί.

Στην Κετατέα εθεάθη και απαθανατίστηκε ο Γιον Βόιτ. Ο 85χρονος Αμερικανός ηθοποιός, πατέρας της Αντζελίνα Τζολί, συμμετέχει στα γυρίσματα μιας σειράς – ισραηλινής παραγωγής – με αντικείμενο τις διαρκείς αντιπαραθέσεις στη Μέση Ανατολή. Ο Γιον Βόιτ έχει βραβευθεί με Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του 1978 «Ο Γυρισμός» (Coming Home) αλλά και με τρεις Χρυσές Σφαίρες.

Κάποιες σκηνές της σειράς εξελίσσονται στην παλιά αεροπορική βάση στο Κερατοβούνι, το βουνό που βρίσκεται «πάνω» από την Κερατέα και έχει εγκαταλειφθεί από το 1995. Αυτό τον χώρο επέλεξαν οι Ισραηλινοί παραγωγοί της σειράς, τον ανασκεύασαν, και αποτελεί ένα από τα πολλά σκηνικά κάποιων επεισοδίων της σειράς. Μάλιστα, όποιος επισκεφθεί την πύλη της βάσης και δεν γνωρίζει για τα γυρίσματα θα παραξενευτεί όταν δει τη μπάρα φρεσκοβαμμένη και κατεβασμένη και στο φυλάκιο να κυματίζει η σημαία του Ισραήλ με το άστρο του Δαβίδ!

Ο οσκαρικός ηθοποιός σε κάποια διάλειμμα από τα γυρίσματα προτίμησε να πιει ένα αναψυκτικό σε καφέ πλατείας της Κερατέας το απόγευμα της Τετάρτης, συνοδευόμενος από τους δύο σκηνοθέτες ισραηλινής καταγωγής. Οι περισσότεροι θαμώνες δεν αναγνώρισαν τον ηλικιωμένο κύριο ως τον μεγάλο Αμερικανό ηθοποιό, εκτός από έναν συγγραφέα και ιστορικό της περιοχής, με τον οποίο ο Γιον Βόιτ αντάλλαξε κάποιες κουβέντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x