Μουσική

Τερζάκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ετοιμάζουμε κάτι γενναίο και καινούργιο με τη συναυλία ΙΩΝΙΑ»

Ο Κώστας Τερζάκης φιλοξενήθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για τη συναυλία στην οποία συμμετέχει «ΙΩΝΙΑ-Πύλη στον Χρόνο».

Στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Ντέμη Νικολαΐδη «FAIR PLAY» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Τερζάκης.

Ο εκφωνητής στα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ από το 2004 αναφέρθηκε στη συναυλία-δρώμενο «ΙΩΝΙΑ-Πύλη στον Χρόνο», στην οποία συμμετέχει και είναι προγραμματισμένη για τις 7 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο.

Ο Τερζάκης ανέφερε αρχικά ότι: «Ετοιμάζουμε κάτι γενναίο, σε μια χώρα που δεν ζούμε καινούργια πράγματα, θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τη Συνθήκη της Λωζάνης. Ένα μουσικό ταξίδι από το 1922 μέχρι σήμερα, όσα ζήσαμε και με στόχο να μάθουμε ποιοι είμαστε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το πρώτο ταξίδι της συναυλίας είναι πως ήταν οι πόλεις της Μικράς Ασίας πριν την καταστροφή, αλλά και το προσφυγικό που αντιμετωπίζουμε στις μέρες μας καθώς αυτή τη στιγμή η επίσημη καταμέτρηση είναι 110 εκατομμύρια ξεριζωμένοι σε όλο τον κόσμο, χωρίς σπίτι και ελπίδα. Χρειάζεται ενσυναίσθηση από όλους», πρόσθεσε και έκλεισε λέγοντας:

«Με τα λάθη και τα πάθη μας η χώρα σήμερα είναι ένα θαύμα, πριν από 100 χρόνια δεν υπήρχε τίποτα στην Ελλάδα. Ζούσαν τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι και άλλα τρία εκατομμύρια που ήρθαν ξεριζωμένοι από τα σπίτια τους και έφτιαξαν αυτό που είναι σήμερα. Ο στόχος είναι να διευρύνουμε το θαύμα και να βελτιωθούμε, όπως η Εθνική μας ομάδας στο ποδόσφαιρο το 2004», ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του Κώστα Τερζάκη.

Να θυμίσουμε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (29/09) ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, σχολίασε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των νταμπλούχων Ελλάδος την παρουσία του Τερζάκη στη συναυλία, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Ο Κώστας κάνει μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής και καλλιτεχνικής δημιουργίας, η αποτύπωση της οποίας, στη συναυλία-δρώμενο που θα δούμε το Σάββατο 7 του Οκτώβρη στο Ηρώδειο, είμαι σίγουρος πως θα γράψει ιστορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x