Ψυχαγωγία

Μπισμπίκης: «Έγινε θέμα που ήμουν στη 13, γιατί όμως να αλλάξω τις συνήθειές μου;»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε podcast που συμμετείχε στο pod.gr αναφέρθηκε στις οπαδικές του προτιμήσεις μετά τη φωτογραφία του στη Θύρα 13.

Απάντηση στα σχόλια τα οποία έγιναν με αφορμή τη φωτογραφία του στη Θύρα 13 έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε podcast, στην ιστοσελίδα pod.gr. Ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανέναν λόγο να αλλάξει τις συνήθειές του, δηλώνοντας αποφασισμένος να διατηρήσει τη «λαϊκότητα» και την αμεσότητα την οποία έχει.

«Ας πούμε προχθές έγινε θέμα μια φωτογραφία μου στη Θύρα 13 που είχα πάει και κρατούσα μια μπύρα. Και έγινε ολόκληρο θέμα γιατί ήμουν στη 13 και δεν ήμουν στα επίσημα. Δηλαδή, επειδή γίνεσαι "δημοφιλής" πρέπει να αλλάξεις και τις συνήθειές σου; Να μην δεις τα φιλαράκια σου! Να πρέπει να πιάσεις ένα άλλο ρόλο, να φορέσεις μια λεζάντα στον εαυτό σου, που εμένα δεν μου πάει για να το παίζει κάποιος άλλος», ήταν τα λόγια του σκηνοθέτη και ηθοποιού ο οποίος είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού.

«Δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου» σημείωσε, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Αυτός είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να φτιάξω θέατρο και να βρω λίγο τον εαυτό μου, θα ξαναγυρίσω. Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση. Προσπαθώ από μόνος μου να μου δημιουργώ δυσκολίες για να εμπνέομαι», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x