Gossip

Ο Ρονάλντο φλέρταρε μοντέλο μέσω… Instagram! (pics)

Εκτός από εξαιρετικός χειριστής της μπάλας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύεται το ίδιο καλός και στα social media, καθώς φέρεται να ζήτησε φωτογραφίες από μοντέλο της Βραζιλίας, αν και έχει σχέση!

Έτοιμος για νέες… περιπέτειες εμφανίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ύστερα από το χωρισμό του από την Ιρίνα Σάικ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως απολαμβάνει το γεγονός ότι είναι μόνος του και δεν διστάζει να φλερτάρει αρκετές γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και αν αυτές έχουν σχέση ή η μοίρα τους φέρνει κοντά.

Τελευταία είναι η Αλίν Λίμα από την Αυστραλία, η οποία όμως έχει καταγωγή από τη Βραζιλία, και είναι μοντέλο. Η μελαχρινή καλλονή έστειλε μήνυμα στον διεθνή άσο για το αν έχει λάβει ένα μήνυμα από τον σύντροφό της και εκείνος της ζήτησε να του στείλει selfie από το γυμναστήριο!

Εκείνη του απάντησε «όχι, το αγόρι μου δεν θα ήταν χαρούμενο με κάτι τέτοιο» και ο Ρονάλντο της είπε πως «κανείς δεν θα το μάθει μωρό μου, ηρέμησε. Δεν πρόκειται να τις δείξω σε κανένα».

Την αποκάλυψη έκανε η βρετανική εφημερίδα «Mirror», αναφέροντας όλες τις «ροζ» λεπτομέρειες για τις κινήσεις του Πορτογάλου μετά τον χωρισμό του από την Σάικ.

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x