Κινηματογράφος

Σβαρτσενέγκερ: «Κοιτάω τον καθρέφτη και λέω πώς κατάντησε το σώμα μου»

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν αντέχει να βλέπει το σώμα του να γερνά.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δήλωσε απογοητευμένος με το πώς έχει γίνει το σώμα του. Στα 76 του, ο Αυστριακός σταρ του Χόλιγουντ παραμένει ακμαιότατος, αλλά παραδέχτηκε πως δεν αντέχει τη σύγκριση με το παρελθόν, όταν είχε αναδειχθεί επτά φορές Mister Olympia.

«Κοιτάω τον καθρέφτη και λέω πώς κατάντησε το σώμα μου. ‘Είσαι χάλια’. Κοίτα πώς ήταν οι μυς σου και τώρα απλώς… κρέμονται», είπε ο «Άρνι» στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν προωθώντας το βιβλίο αυτοβελτίωσης που κυκλοφορεί μέσα στο μήνα με τίτλο «Γίνε Χρήσιμος: Επτά Εργαλεία για τη Ζωή».

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ήταν ποτέ σε φόρμα και δεν ξέρουν τι σημαίνει να έχεις χαλαρώσει. Πάντα είχαν χάλια σώμα και απλώς γίνεται χειρότερο όσο περνάνε τα χρόνια. Όταν όμως σε αποθεώνουν για χρόνια για το σώμα σου και πλέον βλέπεις κάτι διαφορετικό πάνω σου, είναι απογοητευτικό. Ποτέ δεν περίμενα, όταν ήμουν 30 ή 40 ετών, πως θα έφτανα σε αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε.

«Για μένα άλλαξαν όλα όταν έκανα εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στα 50. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα εύθραυστος. Ξαφνικά ο γιατρός σού λέει πως δεν πρέπει να σηκώνεις τόσα βάρη και πως πρέπει να προσέξεις να μην κρατάς μέσα την ανάσα σου για να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου», συνέχισε ο άλλοτε κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

Πάντως ο ίδιος δεν χάνει την όρεξή του για ζωή. «Είναι η μόνη επιλογή που έχω. Είμαι 76 και είμαι γεμάτος ενέργεια. Έχω τον ίδιο ενθουσιασμό για τη ζωή με τότε που ήμουν 30», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x