Κινηματογράφος

Σούπερ προσθήκες στο cast του «Μονομάχος 2»

Ο Πέδρο Πασκάλ, ο Ντένζελ Γουάσινγκτον, ο Μπάρι Κέογκαν και όχι μόνο στην πολυαναμενόμενη ταινία.

Αρχίζει να σχηματοποιείται το cast για το sequel του Μονομάχου, που ετοιμάζει ο Ρίντλεϊ Σκοτ, 23 χρόνια μετά την ταινία με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου που έσπασε τα ταμεία.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, πολύ κοντά σε συμφωνία για να αναλάβει έναν από τους κεντρικούς ρόλους στην ταινία βρίσκεται ο Πέδρο Πασκάλ, πρωταγωνιστής στις πολύ πετυχημένες σειρές «Mandalorian» και «Last of Us», ενώ ρόλο στην πολυαναμενόμενη ταινία θα έχει και ο Ντένζελ Γουάσινγκτον.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ φέτος Πολ Μέσκαλ θα παίξει τον ρόλο του Λούσιους, με την Κόνι Νίλσεν να επιστρέφει στο ρόλο της μητέρας του, Λουσίλα. Ο Μπάρι Κουίν που έγινε γνωστός ως «Έντι Μάνσον» στο «Stranger Things» θα υποδυθεί τον Αυτοκράτορα Καρακάλα, ενώ ο υποψήφιος για Όσκαρ Μπάρι Κέογκαν θα υποδυθεί τον αδερφό του.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για το σενάριο, το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία θα επιστρέψουν και στο σίκουελ.

Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.

Σούπερ προσθήκες στο cast του «Μονομάχος 2»

Σούπερ προσθήκες στο cast του «Μονομάχος 2»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x