WRC

Nέες δοκιμές για την Hyundai

Νέο τετραήμερο και τελευταίο τέστ πργματοποίησε η Hyundai στο i20 της επόμενης χρονιάς στην Ισπανία και είναι ένα κρας τεστ για τους αγώνες της Καταλονίας και Κορσικής το προσεχές διάστημα.

Μετά από 5 μήνες σκληρή εργασία και δουλειάς πάνω στο τρίθυρο i20 του 2017, η Κορεάτικη ομάδα έκανε ξανά δοκιμές πάνω στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στην Ισπανία, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του το 2017 στα μέσα Γενάρη για το Ράλι του Μόντε Κάρλο.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας, δοκίμασαν πάνω σ αυτό τα τελευταία αεροδυναμικά πακέτα που είχαν στην διάθεσή τους και θεωρούν πως είναι κοντά στις προδιαγραφές που απαιτεί η νέα σεζόν.
Οι δοκιμές ξεκίνησαν τον Απρίλιο, ενώ τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες ιδιωτικές δοκιμές για την περαιτέρω βελτιστοποίηση του αυτοκινήτου.

Οι συγκεκριμένες δοκιμές ήρθαν σε ένα κατάλληλο σημείο για την Hyundai, καθώς ήταν ένα κρας τεστ για τους αγώνες της Καταλονίας και της Κορσικής το προσεχές διάστημα.
Σ αυτές έλαβαν μέρος ο δοκιμαστής της ομάδας Κέβιν Άμπρινγκ, αλλά και οι οδηγοί της Ντάνι Σόρντο και Χέιντεν Πάντον. Ο Τιερί Νέβιλ τελικά δεν έλαβε μέρος.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μανδρέκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x