Κορυφαίος αθλητής του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης «Απόστολος Παύλος» αναδείχθηκε ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος «έκλεψε την παράσταση» με την εκπληκτική του απόδοση, δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια και επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον ερχόμενο Ιούλιο στην Νότιο Κορέα.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστου ήρθε πρώτος στο ύπτιο με 25,01 στο ύπτιο, χρόνο που είχε πιάσει και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι στη Γλασκώβη και που του δίνει το εισιτήριο για την σπουδαία διοργάνωση.

Το επόμενο χρυσό για τον Χρήστου ήρθε από τα 100μ. ύπτιο με 54.33, ενώ την κυριαρχία του στο αγώνισμα πιστοποίησε και στα 200μ. ύπτιο, όπου πρόσθεσε το τρίτο χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του με χρόνο 2:00.26.

Ο Απόστολος Χρήστου στηρίζεται από την “Charity4Sports”, τη μόνη ΑΜΚΕ που προάγει τον αθλητισμό με αποκλειστικές ενέργειες και φροντίζει για την κάλυψη των εξόδων των αθλητών, για την προετοιμασία και τη συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες.