Media

Euroleague, Κύπελλο και σινεμά

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας

Την πρώτη του νίκη στην Euroleague θα επιδιώξει απόψε στις 22.00 ο Παναθηναϊκός και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο, την Μπαρτσελόνα. Ο ΣΠΟΡ FM 94.6 θα βρίσκεται στην Ισπανία με τον απεσταλμένο του, Δημήτρη Κοντό που θα περιγράψει τη προσπάθεια των Πράσινων. Τηλεοπτική κάλυψη από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Σήμερα ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τρεις αγώνες. Νωρίς, στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τα Χανιά, στις 17.15 ο Πανελευσινιακός φιλοξενεί την Λάρισα και στις 19.30 ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Ηρακλή. Ο ΣΠΟΡFM94.6 θα καλύψει ζωντανά και τα τρία παιχνίδια. Τηλεοπτικά μεταδίδονται από τα κανάλια του OTE. Δείτε εδώ ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Πρεμιέρα για το «60’ Ελλάδα»
Για τέταρτη χρονιά, η εκπομπή «60’ Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση ξεκινά το οδοιπορικό της. Πρώτος σταθμός της, Παξοί και Αντίπαξοι. Η εκπομπή περπατά μαζί με τους τουρίστες του φθινοπώρου στο Γάιο, στη νησίδα του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται μια «ανάσα» από το κεντρικό λιμάνι και μας παρουσιάζει ιδιαίτερες ιστορίες των κατοίκων τους. Απόψε στις 23:30 στον Alpha.

Καταγγέλλει το λουκέτο στον «Αγγελιοφόρο» η ΠΟΕΣΥ
Την στήριξή του στους εναπομείναντες υπό απόλυση εργαζόμενους του Αγγελιοφόρου εκφράζει με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ. « Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών θα στηρίξει τις αποφάσεις που θα λάβουν οι ίδιοι οι εναπομείναντες υπό απόλυση εργαζόμενοι του ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ και δηλώνει ότι παραμένει σε συνδικαλιστική, αγωνιστική επαγρύπνηση προκειμένου να μην ανοίξουν οι μεγαλοεκδότες μία ακόμη πληγή στο σώμα της Ενημέρωσης και στον ολοένα διευρυνόμενο κύκλο ανεργίας στον κλάδο» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη αύριο το «Καλημέρα Ελλάδα»
Μία προσωπική του υπόθεση θα κρατήσει τον Γιώργο Παπαδάκη μακριά από την παρουσίαση της αυριανής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1,όπως ανέφερε σήμερα ο ίδιος ο παρουσιαστής

Οι σημερινές πρεμιέρες στους Κινηματογράφους
Μια ελληνικής παραγωγής ταινία, «Μαριονέτες» και αρκετές βραβευμένες κάνουν απόψε την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας.

Μαριονέτες : Η άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του Στέργιου, ανατρέπει τη ζωή του ενώ ο ίδιος γίνεται ο επόμενος στόχος. Σύντομα ανακαλύπτει πως ο θάνατος του φίλου του συνδέεται με μια κοινή δημοσιογραφική τους έρευνα από το παρελθόν. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Αλέξης Γεωργούλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Άκης Σακελλαρίου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ναταλία Δραγούμη, Κλέλια Ρένεση, Τάσος Νούσιας, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Κιμούλης.

45 Χρόνια: Η Σαρλότ Ράμπλινγκ και ο Τομ Κόρτνεϊ υποδύονται ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να γιορτάσει 45 χρόνια γάμου, όταν μια επιστολή ενημερώνει το σύζυγο ότι βρέθηκε στις ελβετικές Άλπεις το πτώμα της Κάτιας, του νεανικού του έρωτα…

Το Δικαστήριο: Ένας ηλικιωμένος τραγουδοποιός συλλαμβάνεται κατηγορούμενος ότι με ένα επαναστατικό του τραγούδι προκάλεσε την αυτοκτονία ενός εργάτη του αποχετευτικού δικτύου που πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Παράλληλα με τη δράση στο δικαστήριο, ο σκηνοθέτης παρακολουθεί και την καθημερινότητα του δικαστή και των δικηγόρων έξω από αυτό.

Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών: Στρατιές κυνηγών μαγισσών πολεμούν τον αφύσικο αυτό εχθρό εδώ και αιώνες σε όλες τις γωνιές του κόσμου, ανάμεσα στους οποίους ο Κόλντερ, ένας γενναίος πολεμιστής που κατάφερε να εξοντώσει την παντοδύναμη Βασίλισσα των Μαγισσών και να αφανίσει τους ακολούθους της, η οποία καταριέται τον Κόλντερ με αθανασία, χωρίζοντάς τον για πάντα από την πολυαγαπημένη γυναίκα και την κόρη του στη μετά θάνατον ζωή…

Χωρίς Διέξοδο: Περιπετειώδες θρίλερ με τους Όουεν Ουίλσον και Πιρς Μπρόσναν. Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού επιχειρηματία, ο οποίος μετακομίζει με την οικογένειά του στη Νοτιοανατολική Ασία, όπου ξεσπούν εξεγέρσεις λόγω της πολιτικής αστάθειας της περιοχής…

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x